Някой знае ли какви са условията за работа в тази фирма, дават ли редовно заплати, какво е нивото на заплащане на продавач консултантите? Разбрах, че са си изгонили дизайнерите, и че не давали редовно заплати,..някой нещо?
Подробна оценка от дали
Г-н Аврамов, ако сте си гледал съвестно работата и сте добър служител никога не бихте си позволили да пишете по този начин-това зависи само и едниствено от Вас самия, Вашето представяне и уменията Ви.Който както се представи в дадена организация-това си заслужава. Има една поговорка, която гласи: "На каквото си постелиш,на това лягаш"..Аз не мисля по този начин за тази фирма, всичко зависи от човека-докажете се и тогава пишете мнение!
Подробна оценка от Васил Аврамов
Не се лъжете да работите в тази фирма, не дават заплати редовно, а зимата ги бавят с до два месеца без значение от позицията. Скоро много хора ще се махнат от тази фирма, в момента тя работи на минимума, ако желаете да ходите на работа и да не ви дават пари заповядайте в "екипа". В тази фирма ще работите минимум на 3 позиции за една заплата.