Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"Алимар Клима" ЕООД /img/frontend/nomap.png"

"Алимар Клима" ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

какъв управител е този, че няма кеш в джоба бе:)) леле, България се напълни с мизерни мишоци.


бивш служител

-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-3
Работна среда
-5

Работех там от 8 Май 2011г. Още на третия ден заминах в командировка без заповед за командировка.
Получих договора си на 2 Юли с.г.с дата от 1 Юли 2011 за назначение. В него пише,че съм осигурен на 400лв. Когато попитах защо на тези пари а не на реалните ми се отговори, че няма смисъл да бута пари в държавата. А уговорката е следната: Заплата 800лв. Осигуровки на реалните пари. Отпуск 20 дни - платен. 
Ето какво представлява един работен ден:
Ден Първи: Сутринта сме на работа от 9:00ч. Някои от колегите идваме половин час по рано, пием кафе и чакаме единият от братовчедите да дойде и да отвори сервиза. Разбира се сервиза отваря врати в 9:30ч та дори и след това. Товарим колите с инструменти и чакаме заповеди, кой на къде да тръгне. Разбира се Управителя Георги Христов идва в 11:00ч.
Започва да вика по колегите, защо не сме тръгнали по обектите. Разбира се че никой не ни е уведомил, какво ще правим. Взима се решение ще заминем в командировка. Обаче се оказва, че няма пари в себе си и били в банката.
Ние чакаме.
Идва отново към 13:00ч. Имаме финансиране, обаче само колкото да излезем от София.Т.е. 40-50лв. за гориво. Разбира се, оставаме с устната уговорка, че след малко ще преведе пари.
Стигаме на обекта, да речем Смолян, към 16:00ч. Започваме ремонт или профилактика. Приключваме работа на обекта към 17:30ч. Обаждаме се на Управителя за да го уведомим, че сме приключили за днес работа и да разберем имаме ли превод на пари по сметките. Оказва се че нямамае, но и в същото време започва "лют" скандал, че само един обект сме минали днес.
Оказва се че пари за хотел няма, защото грешката била "наша", че не сме му позвънили по рано. Все едно че не знае. Както и да е. Добре, че си носим по 100-тина лева за да можем да си поемем хотела.
На следващият ден сме на обекта към 8:30ч. Звъниме на управителя да го потсетим за пари, тъй като трябва да заредим колата и да тръгнем към следващият град. Обаче няма кой да вдигне до 10:00ч. Ясно е че трябва да заредим и колата с нашите пари.
Телефона на управителя се вдига около 10:00ч. и той обещава, че отива до банката да изтегли пари и да ги прати по сметките. Като че ли не може да активира услугата да управлява парите си през компютъра.
Продължаваме да вършим работа, като през деня позвъняваме още 10-тина пъти за пари, но си оставаме с обещанията. Вечерта плащаме хотела пак с нашите пари.
На следващият ден историята се повтаря, но с малка разлика че получаваме в късния след обяд около 200лв. С тези пари си покриваме разходите от нашите джобове. И пак сме си на наши разноски.
Когато дойде ден за заплати се почват обещанията, че днес ще ти даде някаква сума и до ден-два ще си получиш и останалото. Минават тези дни, а управителя заминава на почивка, ч на морето, я в чужбина... но пари за нас още няма.
Така около 20 дни.
След този период ти дава заплатата но с олоко 30-40% по малко с обещанието да ти додаде останалите до няколко дни. минават още 10-12 дни.
Заплатите ще дойдат, но трябва да инвестира с тях в един обект за да може да го приключи. Минават ощ3 5-6 дни. и се дават някакви пари, кокото да не умрем от глад.
И така всеки ден, месец и т.н.
Вече не работя в тази фирма, защото от таки обещания имам да взимам още 2450лв. Не съм си взимал годишен отпуск, защото не ми разреши. Имам да взимам и от фактури, но ако го попитате ще каже, че няма такова нещо. 
Това е моята истори в тази фирма разказана на кратко. Колегите, които работят там имат да взимат много по големи суми от моята. Не знам за какво са още там, но те си знаят.
Сами си преценете дали желаете да започнете работа в тази фирма.
Адрес на фирмата е София кв. Полигона бл 55 ет. 3 ап. 9 
На адреса има регистрирани още две фирми и един Консорциум. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?