Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СКОРПИО ДИЗАЙН ЕООД /img/frontend/nomap.png"

СКОРПИО ДИЗАЙН ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
3

Фирмата наистина е проблемна. Работих там като дизайнер. Нямах чак толкова много проблеми, но мисля че това е по-скоро персонално - сравнително рано се усетих че практически постоянно трябва да ходя и да ръчкам началството поне няколко дни по-рано да си ми дадат парите и общо взето нямах особено проблеми в това отношение, макар че накрая като напуснах и аз увиснах с някакви пари за заплата. Без пари аз конкретно не съм останал но няма да крия че беше доста изнервящо. От теб се очаква да цепиш секундата с работното време, обратно - спазването на сроковете с превеждането на заплатата е нещо в сферата на маловажните подробности. И дори и да ти дадат съответна сума го правят с хиляди обяснения колко е трудно в момента заради кризата и как няма пари и как едва ли не трябва да се чустваш виновен... ще речеш че е моя работа като дизайнер да ми дреме за това че началството не може да намери достатъчно работа.  Добре че съм си перде и не ми дреме :)
Като работа - имах възможност да работя по някои интересни и креативни проекти с интересна реализация. Творческият екип беше на добро ниво и общо взето харесах работата си там. Фирмата разполагаше с достатъчно техника, която да подсигури изпълнението дори на авангардни идеи. Друг въпрос, че това рядко се случваше, но това си е конюнктута на пазара и клиентите, не е толкова проблем на фирмата.
Колегите бяха номер едно - страшно готин дизайнерски екип с интересни идеи, много весел екип работници в цеха, като цяло атмосферата беше доста фън.
Управителят Енчо - човек с излъчване на борец и също толкова възриятие за дизайн и естетика. В интерес на истината бях свидетел на немалко добри организационни решения от негова страна. Човекът е инжинер и по някои проекти ми помогна немалко с разумни технически решения. Стилът му обаче на ръководене е по-скоро като на зъл армейски старшина, отколкото на типичен мениджър в репламна агенция. Аз нямах проблеми с него, но както казах - аз съм си перде. 
Собственикът Ники - човек с иновативни идеи на моменти, дори бих казал с вкус, но... с нулева самодисциплина. Много готин пич за парти и фън, но да си призная предпочитам да работя с по-организирани хора. С Енчо се работеше по-добре отколкото с него.


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
1
Местоположение
-4
Колеги
4
Работна среда
2

Вече девети месец от както съм напуснал фирмата и все още Николай Николов /управителя/ ми дължи пари за изработено време. Не става въпрос за 50-100 лв. По негови сметки са малко над 700 лв, по мои около 1300 лв. От няколко месеца не мога да се свържа с него. Не си вдига телефона, вероятно се крие /по-друг начин не мога да си обясня да му звъня няколко пъти на ден и той все да не отговаря/. Системата на работа е тотално сбъркана. Почти винаги имаше закъснение на поръчки. Почти винаги някой не е чул, разбрал и т.н. Управителя се изживява като нещо голямо, но всъщност никак, ама никак не го бива за тази длъжност.
Не може да си изгубиш цял месец във офиса им и да им търпиш прищявките, а накрая да не си получиш парите. Дори няма смелостта да отговори по телефона и да каже че няма възможност.
 Договорите са на половин работен ден, а работиш на цял. Но ни накраха да подпишем заповед че работим от 09.00 до 18.00 ч. което е в пълен конфликт спрямо договорите. Мрънкат ти че закъсняваш, въпреки че дизайнерите са с такова работно време, че вечер може да стои 2 часа след края на работния ден, но това управителя Енчо не го разбира, а и няма и как да го разбере. Бяха ни задължили преди, да идваме всеки понеделник 30 мин. по-рано на работа, за да се прави "оперативка", която в повечето случай свършваше за около 5-10 мин. а с нас дизайнерите всичко се изчерпваше с въпрос от управителя Енчо:
- Имате ли нещо към мен? - пита той.- Не, нямаме! - отговаряме ние.- Добре, вървете да работите! - нареждаше той. Това отнемаше точно 20 секунди, но за това време аз трябваше да тръгвам ПОНЕ с половин час по-рано от Стрелбище до Дружба. И въпреки че това се води извънработно време, управителя Енчо се опита да ме глоби защо не съм дошъл навреме веднъж. Тук вече ми стана съвсем ясно, че този човек не е за тази длъжност. Не може да ме глобява за нещо което се извършва в извънработно време и по презумция аз мога ПО-СОБСТВЕНО желание да дойда или не. Пише го в кодекса на труда, който за разлика от него аз съм го чел.
 Съвета ми към колегите дизайнери: НЕ ХОДЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ТАМ. ЗАПЛАЩАНЕТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕСИГУРНО. АКО ИМА ПАРИ - ЩЕ ВЗЕМЕТЕ, АКО НЯМА ПАРИ - НЯМА ДА ВЗЕМЕТЕ. А доста често пари НЯМА /да не казвам винаги/.
 
П.П. Колегите са свястни и си вършат работата съвестно и всеотдайно, но рибата е изгнила от към главата.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?