Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Полиграфнаб АД /img/frontend/nomap.png"

Полиграфнаб АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
4
Колеги
1
Работна среда
-5

Да разкажем за цеха,за пликове и чанти в Полиграфнаб!Да караме по точки.Заплащане-В обявите,които вървят постоянно пише-1200-1300лв заплата.Реално 750-800лв.Обикновено наближи ли шестия месец изгаряш.
Уважение-Началник е един пазарджишки дъртак и жена му пенсионерка.Реално бабата командва.Картинката е комична.Тътри се с чехлите из цеха,пода на който е от асфалт.Само ходи и се заяжда с операторите,което е абсурдно.Стига се и до грозни сцени.Привилегии няма.Фирмена сигурност-Единственото хубаво е че те осигуряват на реалната заплата.Аванса и заплатата се изплащат винаги редовно.Натоварване-Натоварването е убийствено.Работи се с високоскоростни машини.Скоростта с която се движи хартията в машините е около 120-150 метра в минута.Повечето хора не издържат физически.Шума е убийствен,много над нормата.Ако не работиш с антифони слуха ти заминава.След работа си като пребит.Потенциал за развитие нулев.Местоположение-Перфектно местоположение до Дианабад.Колеги-Средната възраст е в интервала 50-60години.Ако искате да ви назначат пишете в CV-то че сте работили в ИПК Родина,в някоя печатница,или в Чипита.Повечето жени,които събират пликовете от машините са баби на по 60 години.Естествено сами не могат да се справят и операторите се гърбят,и вършат и тяхната работа.По цял ден слушаш за болежки,клюки и интриги.Операторите и те са повечето над 55 години,защото млад човек в тази мизерия не се задържа.Работна среда-Цеха се намира на четвъртия етаж на сграда,която се е ползвала за склад на хартия.Пода е от асфалт.Таваните са ниски.Прашно и адски шумно е.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
за фирма   Полиграфснаб АД ли става въпрос, защото тук пише Полиграфнаб?Една и съща ли е?


кандидат за работа

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
4

Уважаеми господа мотокаристи кандидатсващи за тази позиция Просто не си губето времето ПОДМИНЕТЕ ГИ!!!!!!!!!!! Как ви звучи човек с 9 години стаж само като мотокарист возил почти всичко и работил на какви ли не машини..........??? Всичко започна 'ОК' с първият УЖКИМ работен ден НО................ казаха ми около една седмица изпитателен срок до тук всичко е супер готини колеги лафове и смях без край но.....Идва Господин НИКОЙ(Марков) още на вторият работен ден и тти заявява разбира се в края на деня че 'НЕ СТАВА НИЩО ОТ ТЕБ' хахахахах КАК ПРЕЦЕНИХТЕ ЧЕ НЕ СТАВАМ КАТО НИКОЙ НЕ МИ ДАВАШЕ ДА СЕДНА МОТОКАРА ДОРИ И ЗА СЕКУНДА ???Как да се докажа и покажа че го мога???Човека с 9 години стаж само като мотокарист СМЕШНИ СТЕ!!!!!! И Извинете ме че мога да карам всичко и ми предложихте когато ми затворихте вратата да вляза през прозеца НЕ БЛАГОДАРЯ ВИ ГОСПОДИН МАРКОВ!!!!!!!Но не ме търсете повече за това работно място.Ясно ми е че всички са с връзки НО НЯКОЙ СА С 'КОРАБНИ ВЪЖЕТА'.ТИЯ С ВРЪЗКИТЕ ДА ГО ДУХАТТТТТ .А защо господин Марков хора с около 3/4 месеца трудов стаж там са БЕЗ ТРУДОВИ ДОГОВОРИ?ЖЕЛЯЗНАТА ЛЕЙДИ ЛИ ??ИЛИ ПРОСЛОВУТОТО КРЕЩЯЩО И ВИКАЩО ПОСТОЯННО ЖИВОТНО ЖУЛИЕТА ВИ Е СТЪПИЛА НА ВРАТА ГН. МАРКОВ???


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
-4
Работна среда
-2

 Фирмата е окупирана от кариеристи. Ако сте случаен, няма да имате нито 1 "приятел" там. Внимавайте!
 Бъдете много внимателни какво и с кого приказвате, защото информаторите непременно ще си свършат работата.
 Колегиума е под всякаква критика - хората,които стават се броят на едната ръка. Не можеш да разчиташ на никой.Саботаж е мотото на мнозина.Трябва да се внимава какво се говори и пред кого.Поетът го е казал : "Преклонена глава сабя не я сече".
 Хората , с които ще ви се наложи да работите в не малката си част не знаят за какво са там, но над тях е разпънат чадъра на покровителството.
-Моля Ви, помислете си много ,ама много добре преди да си подадете документите.
-Положителното, което можете да придобиете там е : ще имате невероятен психо-тренинг, вече много трудно нещо ще може да Ви впечатли.
-Ако все пак решите да започнете, то се учете на безхаберно поведение(знаете ли може някога да Ви е от полза)
Пожелавам Ви късмет в начинанията!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?