Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

МАКСИМА Л - М ЕООД Варна /img/frontend/nomap.png"

МАКСИМА Л - М ЕООД Варна

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
-5

бягайте далече от фирма максима и неиния шеф младен.максималната заплата за месец с работа и събота дори и неделя е максимум 160 лв.винаги няма превод и ви обещава до 10 дни да ви даде остатъка,но остатък няма.а се подписвате на 400-500 лв.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

От личен опит мога да споделя за изключителната некоректност към служителите в тази фирма от страна на работодателя. По трудовият договор средната ми заплата беше 340 лв на 8 часов работен ден, а в действителност заплатата ни беше 200лв изплатена след месец и половина, но иначе работният ни ден беше 12 часов - "доброзорно". По фиш ме осигуряваше на 6 часа. Отношението към мен и моите бивши колежки беше унизително с постоянни ругатни и заплахи. Подлъгва кандидатсващите с заплата от 400-500лв, а в действителност изплаща такава сума за 2-3 месеца свършена работа (по колко часа и колко уикенда по негово усмотрение без да заплаща никакъв извънреден труд). А ситуацията стана още по-трагикомична, когато подадох молбата си за напускане и започнах да търся полагащата ми се заплата. По ведомост се разписах на сума различна от тази, която получавах в действителност. На ръка буквално ми "подхвърли", придружени с груби думи и обиди 200 лева, твърдейки че и толкова не ми се е полагало според него. Това го е разбрал може би след няколко месеца работа, че не заслужавам парите, които ми дава. Аз приключих своите трудови взаимоотношения, както и много други колежки преди мен. Исках да споделя своето мнение за тази фирма тук за да няма и други хора, които ще попаднат в нашето положение.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?