Подробна оценка от Григорий
Много коректен работодател,текучесто сведено до минимум,здраво ядро от 15 колеги много силни в своята област и средни работни заплати над 820 лв.( чистчката взема 600 лв.) А от друга страна ДА минали са 5-10 псевдо майстори и технолози с диплома за шлосери.
Подробна оценка от Никсън
При същия този Стоян бях на интервю и изобщо не ми направи добро впечатление. Не си говорихме кой знае колко много. Претенцията му беше да внедря нови рецепти срещу...30-35 лв/ден. По-късно му се обадих и му поставих моите условия за неговите претенции: 50 лв/ден и постоянен трудов договор. Все пак щях да внедрявам нови артикули! Такъв тарикатлък се завръща под формата на недоволство на персонала. Което озн. "анонимни" сигнали и посещения на административните органи, предимно от Агенцията по безопасност на храните и от трудовата инспекция. После излиза скъпо. Вече съм го виждал това. Проблемът е че нашенските чорбаджии не го възприемат и плащат повече от необходимото.
А вие, драги кандидати за работа, внимавайте с Диаманта!
Подробна оценка от Десислава
Ако искате да започнете работа за Диамант 99,,,, или Диамант 2010!!- в София ! ! - ---Недейте!!! - Шефа се казва Стоян с дълга кестенява коса -некомпетентен и необразован човек -Недоволен каквото и да направиш. Страхлив , без смелост да ви каже измислените си лъжи за вашето ''освобождение '' в лицето . При положение че сте работили за него 5 дни - ''пробно'' -без договор, и накрая не ви плати! (само ви казва едно Чао !пф ), но за сметка на това си хвърля парите на така наричащия се '' мениджър'' ,който върши идиотски и малкото което СТОЯН неможе ! Но да оставим настрана работата ... така вкусните бутерки с крем и стафиди на ''ДИАМАНТ 99'' се правят с крем с изтекъл срок на годност ... Вече съм подала сигнал за това до нужната инст. Дано не ни се натрови кръвта от такива Производители на Закуски !