Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Диамант 99 /img/frontend/nomap.png"

Диамант 99

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Много коректен работодател,текучесто сведено до минимум,здраво ядро от 15 колеги много силни в своята област и средни работни заплати над 820 лв.( чистчката взема 600 лв.) А от друга страна ДА минали са 5-10 псевдо майстори и технолози с диплома за шлосери.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

При същия този Стоян бях на интервю и изобщо не ми направи добро впечатление. Не си говорихме кой знае колко много. Претенцията му беше да внедря нови рецепти срещу...30-35 лв/ден. По-късно му се обадих и му поставих моите условия за неговите претенции: 50 лв/ден и постоянен трудов договор. Все пак щях да внедрявам нови артикули! Такъв тарикатлък се завръща под формата на недоволство на персонала. Което озн. "анонимни" сигнали и посещения на административните органи, предимно от Агенцията по безопасност на храните и от трудовата инспекция. После излиза скъпо. Вече съм го виждал това. Проблемът е че нашенските чорбаджии не го възприемат и плащат повече от необходимото.
А вие, драги кандидати за работа, внимавайте с Диаманта!


кандидат за работа

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-1
Работна среда
-5

Ако искате да започнете работа за Диамант 99,,,, или Диамант 2010!!- в София !  ! - ---Недейте!!!  - Шефа се казва Стоян  с  дълга кестенява коса  -некомпетентен и необразован  човек   -Недоволен каквото и да направиш.  Страхлив ,  без смелост да ви каже измислените си лъжи за вашето ''освобождение '' в лицето .  При положение че сте работили за него  5 дни - ''пробно'' -без договор, и накрая не ви плати! (само ви казва едно Чао !пф ), но за сметка на това си хвърля парите на така наричащия се '' мениджър'' ,който върши идиотски и  малкото което СТОЯН неможе !  Но да оставим настрана  работата ... така вкусните бутерки с крем и стафиди на ''ДИАМАНТ 99''  се правят с крем с изтекъл срок на годност   ...  Вече съм подала сигнал за това до нужната инст.  Дано не ни се натрови кръвта от такива Производители на Закуски ! 
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?