Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Геномакс /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работя във фирма Геномакс от 14 години и много мои колеги работят от години с мен.
Фирмата работи добре, което налага назначаването на още хора. Плащането е редовно и не задържат заплати за половин или един месец. Изплащат задълженията си веднага.
Работодателят е коректен,. Лошото е, че все по-трудно се намират нови отговорни колеги, които колективът ни да ги приеме.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА ТАМ! ПОНЕ НЕ В СКЛАДА! Текучеството е постоянно, защото физическото натоварване е много сериозно, а персонала е на санитарния минимум! От колегите разбрах, че преди са били 8 човека склададжии, но "началството" (забравих да спомена, че е "семейна фирма", който е имал взимане даване с такъв тип фирми в БГ знае за какво ниво на "професионализъм" иде реч) решило да уволни двама от тях, това довело до напускането на още 2-ма души... и сега работят 4-ри човека с мен бяха 5 ,но и аз не удържах дълго. Иначе на интервюто на въпроса ми колко човека работят в склада, ми беше отговорено, че са 10 човека ама със шофьорите нали :) за протокола 4 склададжии и 4 - шофьора или 8 човека - първа лъжа! Били сериозна и коректна фирма - втора лъжа! Когато започнете разбирате, че трябва да поработите между 20~25 дни без договор! Преди да напусна постъпих коректно и ги предупредих по-от рано, както е редно, и за благодарност жената на шефа, която се занимава със финансите, с цялата си наглост ми излезе с номера, че не съм бил ??? постоянен ??? служител и ме поряза с парите тоест съм бил на по малко пари от това, което ми беше предложено на интерюто! Което ще се случи и с Вас ако имате "наглостта" да избягате преди да сте подписали договор.


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
3

Фирмата има добре развита търговска мрежа и общо взето стабилен оборот.Въпреки това заплатите са ужас и при това несправедливо разпределени- шофьор без опит получаваше с 200 лв.повече от горката управляваща офиса,която отнася цялото напрежение от 3 телефона.Текучеството е непрестанно,отношението особено от М.Генов-като към кучета,дори от време навреме ни псуваше.
За раздяла не ми платиха отпуската,която ми се полагаше след майчинството.
Мили хора,не отивайте да работите в тази фирма!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?