Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Асел ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,Район р-н Тракия, АСЕНОВГРАДСКО ШОСЕ, 1&markers=Пловдив,Район р-н Тракия, АСЕНОВГРАДСКО ШОСЕ, 1
5 0 0
0 точки от 0 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Така си е.Особено началничката Таня шеф на отдел Енел и кабели е голяма подмазвачка и ИЗКЛЮЧИТЕЛНО злобна с хората.


бивш служител

10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
0

Ще започна с  минусите.
Работих около няколко месеца там, миналата година/2013/
1.Заплата - ниска и ненавременна.
Истина е, че заплатите ужасно се бавят - след 2 месеца долу-горе. Трябва да се платят в края на месеца, но се е случвало да ги получим едва към 5-6 число на следващия.
2. Привилигировани работници-
Има работници, които са привилигоравани, което мен поне, ме дразнеше. Имам предвид, че не им се сменяше никога работното място, докато на всички останали, ако няма достатъчно работа там, където си бил, те местят, където им скимне.
3. Условия на труд. - незадоволителни.
Тоалетните - непочистени. През обедната почивка няма достатъчно пейки, на които да се разположиш да отдъхнеш.
4. Свободия.
Лично на мен, не ми се нравеше, че може да си ходиш до тоалетната, когато си поискаш. На предното ми работно място си имаш по 15 мин., през които да свършиш тази дейност + половинчасова почивка, която ти е напълно достатъчна. А докато в тази фирма, имаше хора, които дори си пушеха, ядяха, говориха по телефоните.
Плюсовете +
Местоположение. - За мен бе удобно, защото живеех наблизо.
Колежки. - Има много готини и свястни хора.
Допълнително възнаграждение -
Ако мога така да се изразя - съботите се плащат допълнително.
 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-2
Потенциал
-3
Местоположение
-1
Колеги
2
Работна среда
0

Горното мнение не отговаря изобщо на реалността.Единственото вярно е, че заплатите закъсняват, но със сигурност не е с 2-3 месеца.Както и не е истина, че не се заплаща извънредният труд. Точно определена норма не съществува, а ако въобще има такава, никой не следи за изпълнението й.За обиди и унижения въобще не може да се говори, по скоро е пълен айляк и не се следи кой какво прави.Почти е невъзможно да се реализираш или издигнеш във фирмата, но въпреки това има и добри страни, и положението не е толкова лошо колкото е написано в предния коментар.


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Искам да изразя възмущението си към фирмата АСЕЛ ООД / Аселпласт ООД - това е една и съща фирма с един и същ собственик. Като цяло положението във фирмата е под всякаква критика. Работи се почти всяка събота, без да се заплаща допълнително, а заплатите се забавят с по 2-3 месеца и винаги няма пари. Отношението на работодателите (италиянци) е надменно и високомерно. Следят постоянно и винаги гледат да направят на някой забележка, защото все едно не сме ходели на работа, а сме били на хотел едва ли не. Жените постоянно са унижавани и обиждани, че не работят, а през по-голямата част едва успявят да изпълнят дневната си норма. Специализираните и ценящи труда си оператори отдавна напуснаха фирмата и в момента там подбират служителите си от кол и въже. Ако сте подмазвач и клюкар, ако сте скатавка и винаги гледате как да топнете другия и същевременно сте готови това да се случи на вас - това е идеалното работно място и със тези ваши качества гарантирано ще се задържите на работа там дълго време ( е поне докато фирмата не фалира...) В противен случай не бих ви препоръчал да започвате работа там - ще си спестите много нерви и пари.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?