Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ПОЖАРНА СИГУРНОСТ ООД /img/frontend/nomap.png"

ПОЖАРНА СИГУРНОСТ ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Гледай отначалото да се спазариш за хубави пари, видях им обявата, и това че търсят човек, който може и да е със средно образование, не е много добре. Един вид искат работата да се свърши, но ако може човека да е техник, ок! Едно е да си инженер , друго е да си техник. В сегашната фирма стартовата ми заплата беше 1200 лв, което за инженер не е много, но като начало е ОК. Чисто ми оставаха около 900 лв, ти си прецени дали си заслужава. Ако си от София е ОК, но ако си от привинцията и трябва да плащаш кваритра, транспорт... малко е на кантар работата. Другото което те съветвам да питаш е дали се работи събота /неделя, плащат ли се командировки когато се пътува извън София, както и извънреден труд, тъй като дълбоко се съмнявам, че ако се наложи да се остане по - докъсно на някой обект, правилото за нормирано работно време важи. Сервизната работа е такава, че не може да се остави на средата, въпроса е дали ще те компенсират след това. В момента получавам 1600 лв, което не е тавана за сервизни инженери, но е нещо оптимално.  Така че ако те повикат на интервю направо ги питай за всички тези неща. Лично за мен е най- важно какви пари вземам,и какво пише в договора,  а не кой какво ми приказва по време на интервюто. На приказки отдавна не вярвам.  И ако тръгне някой да ти приказва каква криза има - ги питай след като е криза защо търсят хора.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Някой може ли да даде малко повече информация за тази фирма  ПОЖАРНА СИГУРНОСТ ООД. Какви са условията на работа, какви са заплатите например за сервизни инженери, какво е текучеството във фирмата. Всякакви информация ще ми бъде полезна. Благодаря на всички , които ще се отзоват.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?