Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НС ПАРКЕТ /img/frontend/nomap.png"

НС ПАРКЕТ

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
3

Работя във фирмата и досега не съм забелязал някакви нарушения на закона. Заплатите се превеждат редовно и нормално. Договорите са на пълни осигуровки, което не се прави в много компания, даже и чужди. Атмосферата е приятна. За болнични не мога да кажа, за щастие, не ми се е налагало да ползвам...Успех на всички!


кандидат за работа

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-3

Брат съм на един от техните служители. Една от многото фирми с текучество на персонал и уникалната за България способност да се подиграват с работниците си. Тази тяхна шефка е като "фурнаджийска" лопата с обещанията и ангажиментите към работниците си. До кога в шибаната ни страна работодателите ще си правят каквото поискат абсолютно безнаказано? До кога ще се удържат пари от заплатите на служителите без дори да се представи документ за това нещо пред служителя. От кога е позволено на фирмите да пускат работниците си неплатен отпуск когато им се представи болничен лист? И този болничен никога да не стигне до НОЙ. Да така правят в NS Parquet и вече са алармирани органите които следят за тези неща. Надявам се само собствениците на тази чудна фирма да прочетат написаното и да се вземат малко в ръце преди да им пристигне проверката. Срамота!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?