Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БУРГОДИТ МСД ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Бургас,ул. Александър Велики 15Б&markers=Бургас,ул. Александър Велики 15Б

БУРГОДИТ МСД ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 14 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-14 от общо 14


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Още ли стоят така нещата в тази фирма?


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
0

С г-жа Деевска имахме уговорка да започна работа, напускайки настоящото си работно място. След няколко разговора по телефона тя просто изчезна, спря да ми вдига телефона. Дори и да е намерила друг човек за това място  е редно да ми каже, за да знам аз какво да правя. Освен това ми предлага заплата на ръка 500 лв., а осигуровки колкото можела да си позволи - на около 320 лв. Посетих офиса им към 18 ч. и всички рабтоиха, въпреки работното време, което е до 17ч. Единият от служителите им ми каза, че често се налага да работи и събота. 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Колкото и да сте притиснати от икономическите обстоятелства, ви препоръчвам да не работите с тази жена, тя е най-коварния и подъл човек ,когото съм срещал. Такива като нея заслужават да отпадат от обществото.


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-4

Вие се чудите дали да кандидатствате в "Бургодит МСД"ЕООД.Моят съвет колеги е "НЕ". Освен ако нямате нищо против да работите за минимална заплата, а още по-добре за без пари само да се учете. Пригответе се да работите по 12 часа, в събота, в неделя. Това не е извънреден труд.Той не се заплаща, не се компенсира с почивни дни. Той е по "ваше жалание". Въоръжете се с търпение - ще ви необходимо постоянно. Заплатата ще получавате всеки месец със закъснение. Отпуск - по-добре не планирайте. Ако все пак г-жа Деевска благоволи да ви пусне ще е, когато тя реши, а не когато вие сте я помолили.Да не говорим,че този отпуск ще ви "излезе през носа". След това ще трябва да спите в офиса, за да успеете да смогнете с работата.Следващият път вие сами няма да искате да излизате в отпуск. Вие вече сте се срещнали с г-жа Деевска и не можа да решите дали да започнете работа или току що сте започнали. Бягайте далеч, колкото се може по-бързо, защото когато разберете за какво става въпрос ще е късно. На интервюто може би е успяла да ви заблуди и да ви се представи като много добър и коректен работодател, който виждате ли "все не може да случи на хора, на които им се работи, тя иска само работата да е свършена, а работата не е много." ЛЪЖА И ПАК ЛЪЖА. За 1 година през офиса са минали повече от 20 колеги, повечето от които нямаха "щастието"  да сключат трудов договр и да си получат парите. Вие обаче сте късметлии, защото след оплакване и проверка от Инспекцията по труда ще може да се уредите с трудов договор без да чакате по 2-3 месеца, както беше доскоро. Е , вярно, че няма да е на реалната заплата, а на 321 лв., което чисто е към 260 лв., но пък кой в днешно време осигурява работниците си на реалните им заплати. Имайте предвид, обаче, че когато решите да напуснете за последните два месеца ще получите неповече от 260 лева. Всъщност това ще ви е най-малкия проблем, ако сте решили да напуснете. Най-лошото ви предстои. Ще се молите да се отървете от фирма "Бургодит МСД' ЕООД и никога повече да не виждате и не чувате името Деевска.
Накратко: ниско заплащане, което ако получите е след закъснение и многократни молби от ваша страна, постоянно текучество на персонала, колектив никакъв, лоша организация на работа, извънреден труд без заплащане, много нерви. ПРОСТО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!
Забележка: Ако все пак не ме послушате и нагазите в дълбоките води на "Бургодит МСД" ЕООД и имате нужда от помощ пишете ми. Ще ви дам съвет какво да правите.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?