Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Чадо 90 ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Възраждане, Пиротска, 134, ет. 4&markers=София, Възраждане, Пиротска, 134, ет. 4

Чадо 90 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
4
Потенциал
-2
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Радвам се, че се измъкнах от тази отровна среда и не бих препоръчал фирмата на които и да е за работа освен ако не е нещо временно между по стойностни предложения защото освен да си загубите времето там друго няма да получите.
Няма професионалисти, няма уважение, няма потенциал за развитие .Заплатите които се дават горе долу са добре. Ако кажете че няма да взимате заплата още по-добре. И без това ви гледат така сякаш сте дошли на работа без да са ви викали и само им крадете от парите които те трябва да си скътат.Осигуряването естествено е на минимума, ако въобще имате трудов договор. Практиката е първите няколко месеца да се работи без трудов договор и ако не са доволни в един ден ви дават парите и ви се казва "От утре може да не идвате". Колеги има колектив няма. Всеки идва и си бачка нещо по неговите си неща и после си тръгва. Няма излизания с колеги, няма приятели.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?