Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

доуш иншаат ве тиджарет АД /img/frontend/nomap.png"

доуш иншаат ве тиджарет АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
1
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
2

Не си губете времето да ходихте там! Ниски заплатати, големи обещания. Фирмена сигурност 0 - днес си там утре им хрумнало ,че ще те гонят понеже не си им удобрен. Ако знаеш турски си тяхен човек и получаваш повече към заплатата , ако ли не няма смисъл да се хабите дори и в Харвард да сте завършили. Общо взето всеки ден се махат и идват нови ,които също след седмица и те напускат по незнайни причини. Работен ден по договор 8 часа, а иначе 10 - Работи се всеки ден без прекъсване , няма събота няма неделя и все пак за скромните 800-950 лв .....Успех все пак


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
-3

Не успях да съм служител на тази фирма, тъй като не подписах подготвения ми трудов договор, но реално ходих и прекарах около 20 часа време в технически отдел, очаквайки да започна работа и на документи. Още на интервюто за работа мениджър-технически отдел ме помоли да изясня своите очаквания към тях, както за заплащане, така и за работно време и всякакви условия, за които се сещам и то в писмен вид. Това и направих, за заплащането се съгласиха веднага, както и за работното време - 8 часа на ден, 5 дни в седмицата, считам , че това е нормално за България, и се радвам, че съм се сетила да го коментирам въобще. Те бяха съгласни с моите условия, аз с техните. Загубих си добре известно време в офиса им, докато си чакам договора, щастлива, че съм си намерила удовлетворяваща работа. Когато прегледах подготвения ми договор сумата, фигурираща в него не отговаряше на уговорената, оказа се, че съм щала да си получавам поисканата сума, само че тя (поисканата)била за 268 работни часа на месец( 10 работни часа на ден, включвайки и събота), тази в договора била по-малка, защото била за 168 работни часа, останалото съм щала да си го получа, не разбрах точно как. Вярвам им, те са много коректни във всяко отношение, но след като са се съгласили на нормалното ми желание за 8 часов работен ден, не е редно да искат 10 часов плюс съботи. След като не стигнахме до съгласие, не подписах договора и си тръгнах. Там срещнах невероятни сладурани и квалифицирани инженери, които трябваше да ми бъдат колежки, просто след многото повтаряние и уговорки за условията на труд, конкретно за мен, те на ударени  ли се направила, така и не разбрах.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?