Филикон /img/frontend/nomap.png"

във филикона работи един динко прави сиропа във вакумното,голямо пианде,след работа отива ипие бира и после се насира изпускасе във гащите езък мъж на 50 години дасе насира дасе изпуска икатосе пребере насран почва дасе кара със майкаси идая тормози,голям боклук,имах да зимам валчери за храна инемиги дадоха,поздрави на динко от вакумното

във филикона работи един динко прави сиропа,във вакумното един ден се бешесе напил исе беше на срал бешесе изпуснал във гащите,във филикона работят най големите утрепки тази фирма пари недава има едно пиянде наско поцял ден пие бира,некоретна фирма,

не започвайте работа във филикона там има един циганин айхан,вакомис поцял ден командва прависе на шеф,динко който прави сиропа във вакомното циганина айхан го командва правиго на маймуна и динко изпълнява главния технолог муедал правата борис дошков там е пълен халс няма койдате смени на поточната линия,отиваш във 8 чеса на работа и работиш до девет вечерта там има едно пиянде казвасе наско поцял ден пие бира иго проверяват на портала със дрегера, тази фирма работят най големите утрепки само цигани от стамболиски,технолозите немогат даси подредат работата има една техноложка казва се катя помакиня,само вика раздавашсе до макс ипак неса доволни от теп нее било достатъчно трябва до небесата да се раздаваш,за 800 лева даработиш 600 лева ти превеждат по банков път а двеста лева тиги дават под масата,и валчерите тиги от държат давати валчери и после тиги удържат което нее редно мошеници,борис дошков обещава чеште дава 1300 лева асе оказва 800 лева хората бягат от тази фирма незапочваите работа във филикона товаса мошеници,поздрави на главния технолог ида вдигне заплатите на работниците минималната заплата е 933 лева,

във филикона има един циганин казвасе айхан вакомис поцял,ден комадва далиса правата на циганите,прависе на шеф технолизите нему правят забележка по цялден нищо не прави пие кафе и на талефона циганска работа поцял ден се разкарва със главния технолог борис дошков тоимое дал правата да командва, се едно фирмата е на бащаму какво време доиде циганите да командват,българите борис дошков несие на мястото,тесаму се качили на главата и циганите комадват майката на айхан работи във филикона и бащаму затовасе прави на шеф,мръсън циганин

борис дошков казва че щедава 1300 лева асе оказва 800 лева и двеста лева валчери,неси губете времето във тази фирма,общите работници взимат по 800 лева и двеста лева валчери мизерни пари,технолозите немогат даси подредат работата,на поточната линия няма кои дате смени отиваш осем чеса сутринта и те държът до девет вечерта няма кои да работи няма работници само цигани на циганите неим плащат усигуровки и няма валчери за тях натях ими плащат всеки понеделник по 250 лева,работят без усигуровки във тази фирма има само цигани,

главния технолог лъже работниците борис дошков намем ми обеща 1300 лева и двеста лева валчери,асе оказаха 800 лева,тази фирма са назначени работници които само да гледат датата на опаковките ивзимат пари поцял ден нищо нищо непряват по цял ден ими дават заплати ти поцял ден се гърбиш от работа и накрая ти дават 800 лева давати валчери за храна и после тиги удържат,шевфовете карат джипове за триста хиляди ати дават 800 лева минимилната заплатае 933 лева как искаш даживеш със 800 лева на месец,

некоретна фирма заплащанетое 1055 лева със удръжките 800 лева удръжкитеса 400 лева във удръжките влизат и валчерите за храна,раздаВАШ СЕ ДОМАКС И ПАК НЕСА ДОВОЛНИ ОТ ТЕП,НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА ВЪВ ТАЗИ ФИРМА КАЗВАТИ ЩЕТИ ДАВАТ 1300 ЛЕВА И ВАЛЧЕРИ 200 ЛЕВА АСЕ ОКАЗВА ЧЕРАБОТИШ ЗА 800 ЛЕВА ВЪВ ТАЗИ ФИРМА РАБОТЯТ САМО ЦИГАЯНИ ЗАТОВА НЯМАТЕ РАБОТНИЦИ СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА ДАВАТЕ МИЗЕРНИ ПАРИ,ЗАТОВА БЯГАТ ХОРАТА ОТ ТАЗИ ФИРМА,

Пичове ето начин как да си изкарате странични доходи Аз си докарвам по 1BTC на всеки шест месеца от този сайт https://freebitco.in/?r=15568018

Изключително некоректно отношение.Кандидатстваш за определена длъжност по обява, а се оказва коренно различно нещо. Започваш работа, но в първия ти работен ден не получаваш трудов договор. Казват ти, че в момента го подготвят и ще ти го предоставят, когато е готов.Обикновено го получаваш след няколко дни или седмици. Дотогава обаче вече си работил известно време.... Относно заплащането – ще те осигуряваме на минимална заплата,такава е практиката в бранша, но ти не се безпокой ще получаваш това,за което сме се разбрали.
И когато си знаеш правата и видиш ,че не си заслужава и минута губене на време, пак извъртат нещата в своя полза- ти да си прецакан и виновен.

Една от малкото останали фирми, за които държавата си затваря очите, че не осигурява работниците на реалните им заплати. Всеки месец служителите се редят на опашка да получат на "черна каса" остатъка от заплатата.
В такава ситуация и глобите са често срещано явление. Бонуса е, че работиш често в сезон извънредно, но понякога ти го заплащат.