Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БГ Фреш къмпани ЕООД /img/frontend/nomap.png"

БГ Фреш къмпани ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,прочетох обявята за оперативен счетоводител и след това отзивите на бивши служители - радвам се,че сте писали за фирмата -мнения от различни позиции.
Благодаря за информацията,трябва да се пише за такъв тип работодатели и точно с такъв изказ - грамотно и възпитано.


бивш служител

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
0

Здравейте, желаещи да получите предварително инфо,
аз винаги съм изграждала мнението си по даден въпрос сама и не съм отдавала значение на чуждото мнение, още повече коментари ...и бих ви посъветвала и вие да постъпите като мен.....НО се чувствам длъжна да споделя лично изграденото си мнение за "прекрасната купчинка" от фирми изброени от бившата ми колежка по-долу в коментарите, а вие сами решете ще повторите ли моя "експеримент".
Като човек, който обича предизвикателствата и поема отговорности без да се страхува, оповавайки се на знанията си, опита си и на изграждането на добър екип от хора, аз поех поста главен счетоводител резервирана, но с интерес и надежда, че ще събера екип от хора, с които ще се сработим и съумеем да  преодолеем фактора  управител - официален и не официален!!! Желанието ми бе огромно, екипът - прекрасни млади хора(с които останахме приятели),се очерта като повече от сполучлив...НОООО "УПРАВИТЕЛЯТ" за съжаление се оказа най-голямата пречка за успеха на всички ни...Не бих споделила нищо конкретно, защото не е етично - аз все пак се смятам за професионалист, но ще ви кажа, че отношението към хората, които работят за теб и нехайството към работата във собствената ти фирмата е нещо, което ме отвращава и няма как да толерирам или приемам...Успокоявах всички колеги, обяснявах им как трябва да проявяваме разбиране към нещата....защото исках да стабилизирам отношенията и да постигна желания от мен успех....Те се държаха за мен, вярваха ми...доверяваха ми се.Но от другата страна аз винаги исках работодателят да е справедлив към тях и също да разбира и уважава служителите си...Ето това ме ми се получи..ето тук каузата беше обречена - те (управителя-официален и неофициален) НЕ ПРОЯВЯВАХА НИКАКВО разбиране и уважение...САМО ИСКАХА и НЕДОВОЛСТВАХА, а самите ТЕ пречеха да се случат нещата. При опита ми да защитя колегите и да отстоявам палщането им(ни) на заплатите да се случва ПОНЕ близко до договорения срок и то при наличието на финансови средства за това...аз си "навлякох" гнусното отношение и върху себе си. До този момент (няма и 4 мес съвместна работа) не бях потърпевша както други колеги, но след това се започна тормоз...Подадох си молбата за напускане с желанието,въпреки всичко, да си спазя предизвестието и да предам работата си...(все още се смятам за професионалист)..Молбата ми не бе обсъдена, а "тормоза" продължи и в крайна сметка аз просто се позовах на правата си съгласно КТ и напуснах без да е нужно да спазя предизвестието си. Всички колеги ме последваха, защото всичко бе изгубена кауза...Всички напуснахме в един и същ момент, въпреки че аз посъветвах някои от тях да останат докато не си намерят работа...Те избраха да останат без работа, но да не търпят нито ден повече там. Аз успях да си взема дължимото възнаграждение, тъйкато те имаха нужда от мен и не им оставих много избор. И въпреки това се опитаха да се изгаврят  с мен и да ме излъжат с половината от парите ми, но аз НЕ ИМ ПОЗВОЛИХ!!!, защото си зная правата и ги отстоявах!!! Не всички колеги успяха да го сторят и няма да успеят....за съжаление...В момента "фирмите" се "управляват" и обслужват от управителите - официален и неофициален... и отново са без служители и отново "молят" някой да приеме "предизвикателството" да успее с "каузата" - БГ ФРЕШ....!!!
Поздрави на любимите ми бивши колеги(почти всички си намериха/хме веднага работа)! Удоволствие е за мен да ви познавам. А на управителя (две в едно) пожелавам УСПЕХ или по-скоро да се оттегли от бизнеса - не е за него/нея...По-добре да го остави някой ЗНАЕЩ и МОЖЕЩ и най-вече ЧОВЕК да му го управлява! Това е последният ми професионален съвет! ПОДАРЪК е !
 
Всеки ценящ себе си човек да си направи сам заключение. Моят съвет е само бъдете упорити, знайте правата си на работници и служители и ги отстоявайте! Само когато ние се уважаваме и знаем цената си, ще можем да очакваме уважение и заплащане!УСПЕХ НА ВСИЧКИ!


бивш служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Работих няколко месеца в т.н. "БГ ФРЕШ КЪМПАНИ"ЕООД гр.София. В началото всичко беше наред със заплата и отношение,но не и след това.Г-н Тонев(собсвеника на фирмата) е несемеен мъж,който харчи парите си за алкохол и "леки жени", гаври се с хората които работят за него. Много от хората които идваха и си отиваха през месеците,които аз бях там, бяха бити от него или най-вече не получаваха парите си. Заплата в тази фирма се взима, само ако той реши да я даде или  ако е в настроение. Както винаги докато бъде дадена заплатата, г-н Тонев се гаври с хората като ги псува. Няма как да не спомена и т.н. "Управителка"- Елица Манолева, това е 25г., госпожица която се мисли за голяма работа, прави фасони на всеки, но горката е доста ограничено момиче и за съжаление доста простичко, но все пак "управител".
Това е една от всичките фирми на Г-н Тонев останалите са: 
БГ ФРЕШ ДЕЛИВЪРИ; БГ ФРЕШ ГРУП ТМ; БГ ФРЕШ КЪМПАНИ ТМС; БГ ФРЕШ КЪМПАНИ ТМ; БГ ФРЕШ ЛОДЖИСТИК; БГ ФРЕШ КЪМПАНИ ТН; БГ ФРЕШ БАНАНА ИМПОРТ; 
 


бивш служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
2
Работна среда
3

Здавейте,
Работих една седмица в склада на фирмата и трябва да кажа че там липсва екип който наистина да му се работи.Има някакви хора които идват обяснява им се какво трябва да правят а те се подмотват,крият,скатават изпълняват 30-50% от работата а искат да им се заплаща 100% ,постоянно мрънкат за пари и настроиват другите.Не съм роднина на Иван Тонев и това което пиша е напълно безпристрастно.Каквото ми обеща като заплашане си ми го плати. За мен Иван Тонев е абсолютно коректен работодател.Моят съвет към бъдеши служители е да работят на 100% и ще получават 100% .


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
-5

Здравейте приятели, повече информация за условиятя на работа в БГ Фрешкъмпани ЕООД ще получите от страницата АЙ ТИ БИЛД. Това са две фирми в съдружие. МОЛ на  АЙ ТИ БИЛД е Иван Тонев, а на  БГ Фреш къмпани ЕООД е Елица Манолева. Всичко, което ще прочетете там е едно към едно вярно и аз го видях с очите си и изпитах върху себе си за няколко месечната си работа във фирмата. 


настоящ служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-3
Работна среда
-4

Хора който иска да започне в тази фирма дори и да не си го помисля за секунда.цялата работа е само празни обещания без покритие ,14 -15 часов работен ден и пак са недоволни и се чудят как да те накажат за какво ли не  да ти отржат парите в часност това е човекът г-н ТОНЕВ хора призовавам ви не се подлъгвайте напразно за да не си загубите времето в тази фирма.Там всичко е лъжа и Фалш

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?