Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Братя Градеви ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Възраждане, бул. ХРИСТО БОТЕВ, 111&markers=София,Район р-н Възраждане, бул. ХРИСТО БОТЕВ, 111

Братя Градеви ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Преди време работех в тази фирма, искам да ви кажа не започвайте работа там или поръчвайте нещо, некоректни и винаги недоволни шефове, двулични колеги, без комуникация помежду им-хора без избор в живота и цел, мълчат и им се подиграват като кучета, лошо заплащане с прекалено много работа и изисквания, необезопасени извършвания на ремонтна дейност или каквито и да е монтажи, мъкнеш като грешник на ръце стъкла по 150-200 кг, имат възможност за машни, но не купуват или наемат! Не поддържат машините си, некадърен персонал в офиса, нищо не става от тази фирма, не знам как има хора с позитивни коментари! Лоша изработка на поръчки, неспазени срокове!!!!!!! От колегите им знам, че нещата не са били така, но с годините от алчността на шефовете и безразличието им нещата ставали все по-зле с всяка година!!!! Съжалявам, за загубеното си време във тази фирма!!!! Не пиша това защото съм напуснал или както се казва ''уволнили'' (правят го без причина), пиша го защото направих голамя грешда да започна работа в тази фирма, а тя съществува на гърба на монтажниците им, за да им оправят кашите и да се разправят с недоволните клиенти, не са ли тези момчета, прост*я персонал и двамата и шефове УМИРА/Т!!!!! Изтриха ми поста от gmail отзива, но ще го кажа тук....


настоящ служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Една от най-некоректните фирми в България. Некадърен персонал, арогантно, неграмотно и алчно управление, никакво уважение към служителите, на което и да е ниво. Никакво уважение или любезност към клиента, важно е само веднъж да стане клиент, след което никаква заинтересованост към това доволен ли е или не. Поръчките се бавят с месеци, като никой не уведомява за това клиента. Заплатите се бавят много, ако изобщо се платят, защото това е честа практика. Гонят се служители без причина. Служителката в офиса, която приема поръчки и много груба и арогантна с клиентите и е абсолютно некадърна. НЕ ЗА ПОЧВАЙТЕ РАБОТА ТАМ И НЕ СТАВАЙТЕ ТЕХНИ КЛИЕНТИ, ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

     Всичко написано за фирмата "Скайглас" /Братя Градеви/ от потребител "Тя" е абсолютно вярно - атмосферата, условията на труд, отношението към  новопостъпилите  служители.
      Искам да отбележа, че служителки /не служители/ за позицията "Офис координатор" се търся от края на 2010г., като по-активно от началото на месец август тази година, с обяви за работа озаглавени като "Офис асистентка", "Асистент на организатор производство".
      За този период на това работно място са преминали около 12-15 девойки - с опит с PVC и алуминиеви дограми и без опит, над и под 30г., омъжени и неомъжени.
       Надявам се, че са намерили човек, удовлетворяващ  както НЕИЗКАЗАНИТЕ, така и изказаните задължения и изисквания за тази позиция!!!?
 
Успех!


шубе го/я е и не казва!

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не се прецаквайте никога да започвате при тях. Никакви условия на труд, невъзпитан персонал, нямат пари да платят на контрагентите си, камо ли на подчинените. Аз опитах и на 2-рия час вече съжалявах и исках да си тръгна колкото се може по-бързо. Не предлагат никакви условия за нормален работен ден - всичко се случва в една студена тясна стая - там работниците си пият кафето, там работят секретарките, от там се правят поръчки от клиенти, същата стая е и склад и архив. Нека подчертая, че в стаята беше особено студено, като се има предвид колко хора "работят" там. Иначе на интервюто мениджъра е много любезен и обещава отлично заплащане и договор, но за тях не се спомена повече. Щом казах, че съм готова да отида да видя за какво става въпрос на работното място, вече беше прието че едва ли не започвам да работя за тях и че съм им в кърпа вързана. Като отидох сутринта никой не благоволи да ми обърне внимание, седях на един стол в СТАЯТА около час и половина. Не предлагат обучение, въпреки че сферата им ( ПВЦ и алуминиева дограма) е специфична.  Не се наемайте да работите за тези неприятни хора, ако нямате опит в тази среда. Ако имате, може и да ви допадне битовата работна обстановка(но не мисля, че човек със самоуважение би работил на такова място!).

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?