Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Мебели Лудвиг България (COMO) https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Околовръстен път 267&markers=София,ул. Околовръстен път 267

Мебели Лудвиг България (COMO)

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
3
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
4

Още при подписването на договора за работа те лъжат за парите които ще получаваш.Процентът за който работиш над основната заплата е под половин процент от сумата на продаденото от теб и не го получаваш веднага, а след няколко месеца когато клиента си получи стоката.Ако преди това те уволнят,в тази фирма текучеството е страхотно,не получаваш нищо от тези проценти.Колегиалност нула.Ръководството,което е по-голямо като брой от продавач-консултантите,насърчава скандалите и разправиите за клиенти.Стига се дори до физическа разправа,но нещата се потулват.Счита се за съвсем нормално управителят да ви се развика за нещо което въобще не е ваша работа, но според него вие сте виновен.Тъй като няма клиенти по цял ден се разхождате и се молите да влезе някой в магазина за да има работа.Но не може да се подпрете някъде камо ли да седнете.Има камери и те се наблюдават от управителя,помощничката му,служителите от офиса и ви пускат наказание за което трябва да пишете обяснение.В тази фирма е като в Биг Брадър,всеки дебне, следи и докладва.
Само ако не можете да намерите нещо нормално започвайте работа в Комо.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ако не уважавате себе си и труда си то работа в този магазин е за вас. Дори и да работите много, това няма значение, защото винаги ще дойде някой от многото шефове и няма да е доволен. Колегите са професионалисти в това да клюкарят по цял ден и да се подмазват. Всеки мисли, че разбира много, но нищо не прави. Заплащането е крайно недостатъчно за това, което вършите.


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-2
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
3

МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ ЗА КОМО КАТО РАБОТОДАТЕЛ Е ЧЕ СА СУПЕР НЕКОМПЕТЕНТНИ В МНОГО НЕЩА С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ,НЕПРЕКЪСНАТО ИМА ТЕКУЧЕСТВО НА ПЕРСОНАЛ А В ОФИСА СЕДЯТ И ТЕ НЕЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ ТАМ ,В НАЧАЛОТО НА МЕСЕЦ ДЕКЕМРИ МИ ДАВАХА ЗОР ДА СИ ВЗЕМА ОСТАТЪКА ОТ ОТПУСКА , КАКТО ВСЯКА ОТПУСКА ТАКА И ТАЗИ РЕШИХ ДА ОТИДА НЯКЪДЕ И ТЪЙ КАТО СИНА МИ БЕШЕ В ЧУЖБИНА РЕШИХ ДА СИ НАПРАВЯ ЕКСКУРЗИЯ ПРИ НЕГО ,ВСИЧКИ КОЛЕГИ ЗНАЕХА ЧЕ ЩЕ ПЪТУВАМ В ЧУЖБИНА ,2 ДНИ СЛЕД КАТО ЗАМИНАХ ПРОКУРИСКАТА ЗАПОЧНА ДА МИ ЗВЪНИ ЧЕ СМЕ ПРОПУСНАЛИ ДА НАПИША МОЛБАТА ЗА ОТПУСК АКО МОЖЕ ДА МИНА ДА Я ПОПЪЛНЯ ,КАКТО НАПИСАХ ПО ГОРЕ БЯХ В ЧУЖБИНА ,ТОГАВА КАЗА ТЯ ЩЕ ТИ СЕ ВОДИ САМООТЛЪЧКА ,ДА НЕ ОТРИЧАМ ЧЕ И АЗ ИМАМ ВИНА ЧЕ НЕ СЪМ НАПИСАЛА МОЛБАТА НО И НИКОЙ НЕ МИ Е ДАЛ ТАКАВА ,А ПО ГРАФИК ПИШЕ ЧЕ СЪМ ОТПУСК ,НА БАЗАТА НА КАКВО МИ Е НАПИСАН В ГРАФИКА ЧЕ СЪМ ОТПУСК, ВРЪЩАЙКИ СЕ НА РАБОТА МИ БЕШЕ ПУСНАЛА ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ОТПУСКАТА ,БЕШЕ ОСТАВИЛА МЯСТО ЗА ПОДПИС ,А СТАРАТА ДАТА СИ СТОЕШЕ И МИ БЕШЕ ОФОРМИЛА ТРУДОВАТА КНИЖКА ТЪЙ КАТО СЪМ В СРОК НА ИЗПИТАНИЕ ,БЕШЕ ОСТАВИЛА ДОКУМЕНТИТЕ НА ЗАМ ОПРАВИТЕЛКАТА КОЯТО СЪЩО Я БЯХА ПРИНУДИЛИ ДА НАПУСНЕ ТЯ ДА СВЪРШИ ГАДНАТА РАБОТА ПО ИНФОРМИРАНЕТО ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СЪМ ТЕХЕН СЛУЖИТЕЛ ,ТОВА БЕШЕ 1 ДЕН СЛЕД КОЛЕДА ,НЕ ИЗКАХ ДА И ЗВЪНЯ И ДА Я МОЛЯ ПРОСТО И ПУСНАХ СМС А ТЯ МИ ОТГОВОРИ СЪЩО С ТАКЪВ ЧЕ МИ Е НАПРАВИЛА ДОРИ ДОБРО И ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА МЕ УВОЛНИ ДИСЦИПЛИНАРНО ,НЕ ГО Е НАПРАВИЛА НЕ ОТ ДОБРОТА А ЗАЩОТО ЗНАЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА ПИША ОБЯСНЕНИЕ Е ЧЕ ПРОЦЕДУРАТА Е ДЪЛГА А ЩЕ И ПОТЪРСЯТ И НА НЕЯ СМЕТКА ,ТОВА БЕШЕ НАЙ ЛЕСНИЯ НАЧИН ДА СИ ИЗМИЕ СВОЙТЕ ПРОПУСКИ КАТО ЛЕПНЕ ВСИЧКО НА МЕН , И ОЩЕ МНОГОДРУГИ ПРОПУСКИ ,КАРАХА НИ ДА ХОДИМ НА РЕВИЗИИ КАТО ДАВАХМЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЧАСОВЕ ОТ 7 Ч ДО 20 Ч ТОВА Е ЦЯЛ ДЕН И НА СЛЕДВАЩИЯ ПАК ,РАЗБИРА СЕ С НАТРУПВАНЕ НА ЧАСОВЕ НО ТЕ ПИШАТ КОГАТО СИ ИМ НУЖЕН БЕЗ ДА ТЕ ПИТАТ ИМАШ ЛИ ВАРИАНТ ДА ОСТАНИШ ЦЕЛИЯ ДЕН И ТИ ГИ ВРЪЩАТ КОГАТО И КАКТО ИМ Е УДОБНО ,С ЕДНА ДУМА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ ВМЕСТО ТЕБ ,И ОЩЕ МНОГО ПРОПУСКИ НО ЩЕ СПОМЕНЯ САМО ОЩЕ ЕДИН ,ПРАВЕЙКИ РЕВИЗИЯ НИКОЙ НЕ СИ ПРАВИ ТРУДА ДА ИЗПИШЕ БРАКА ,И ПРИМЕРНО  БРОЕКИ БРОЙШ В ТЪРГОВСКА ЗАЛА ,ПОСЛЕ ДЕКОРИРАНИТЕ ДРЕБНИ ЕЛЕМЕНТИ ПО ЦЕЛИЯ МАГАЗИН И НАКРАЯ РОВИШ В НЯКОЛКО КОЛИЧКИ СЪС СЧУПЕНИ ОСТРИ ПРЕДМЕТА ,КОЙТО НЕ МОЖЕШ ДА ПРЕЦЕНИШ 2 -3 ИЛИ ВЪОБЩЕ КОЛКО БРОЙКИ СА ,АМАТЙОРИ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ ,ДА ЗАБРАВИХ НАЙ ВАЖНОТО ЗАПЛАТАТА  ПЛЮС ПРОЦЕНТА НИКОГА НЕ МИ Е БИЛА ПОВЕЧЕ ОТ 470 ЛВ ,НЕ СИ СТРУВА НЕРВИТЕ И ПЪТУВАНЕТО ДО ТАМ ,


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-3

човек ще си каже че в тая фирма всичко е по мед и масло,нямакоментари, няма нищо, все едно си плаща да няма.най страшно е селяндур,който вместо странИца  на гардероба да й вика стрАница, все едно говори за весник,  да се прави че разбира всичко, а вътре да е змиярник и всеки да иска да прее.е другия за един  кирлив мизерен процент.
условията са отврат, отношенията също, а условията за работа най-гадни. хората издържат по няколко месеца и бягат. това е комо.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?