Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СХЛ ЕООД /img/frontend/nomap.png"
5 4 0
4 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


представител на управлението

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте,
аз се казвам Стилиян Лукаров и съм управител на фирма СХЛ ЕООД. Правя опит обективно да дам оценка на работната атмосфера във фирмата.
*Що се отнася до заплащането визирам хората, които са от по дълго време във фирмата. За новите работници обикновенно заплащането е по-ниско и недостатъчно за тях, особено ако са на квартира.
*Уважението и позитивното отношение към колегите винаги е от особено значение за мен. Без тях не може да се изгради здрава и добра работна атмосфера! Имайки предвид малкият брой на работниците във фирмата приятелският дух, позитивната атмосфера и уважението между самите хора е важен фактор за просперитета на самата фирма.
*Привилегиите зависят от представянето на самите работници по време на работа.
* Под фирмена сигурност разбирам всеки отделен работник на фирмата да се чуства сигурен на работното си място, което означава, че трябва да липсват раздори между самите служители, да знае че ще бъде обучен професионално в занаята и има реално поле за изява, растеж и финансова стабилност. За сигурноста на работника допринася и ясното бъдеще пред него, че има подсигурена и стабилна работа подплатена с реален трудов договор, осигуровки и застраховки.
*Определено Съотношението работа/свободно време е в полза на работата. Свободното лично време на работника е доста малко. Тук ще кажа, че и аз почти нямам такова с изключение минутите между срещите си с клиентите и почивките между писането на офертите. През останалото време съм по обектите. Личното ми мнение е, че човек искащ да успее в живота, трябва да работи здраво и личното време в този случай остава на заден план.
*Потенциалът за развитие е на лице за всеки един човек в тази фирма, стига той да желае това развитеие. Всяко развитие и разтеж в йерархията освен добра заплата, носи и по-голяма отговорност и самоконтрол.
*Местоположението на работното място е в зависимост от тоава къде се намира всеки следващ обект. Района на работа е ограничен в рамките на гр. София и околните села до 20км.
*Колегите до момента са все 'убави хора :)
*За работната среда трябва да пишат самите хора от фирмата. Аз мога да каже, че се старая да подържам работата интересна и приятна за тях. Една от целите ми е с по-малък колектив от хора да бъде извършен по-голям обем от работа. Именно за това разчитам на нови и професионални инструменти и машини, които доставят истинско удоволстви на работещия с тях. През годините от всеки обект се заделят пари за нови машини и естествено ефекта от тези инвестиции освен за фирмата като цяло е положителен и за самите хора на работната площадка.


34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
5

Мнението ми е наистина такова ,защото отблизо следя нещата. Шефа на тази фирма държи изключително много да развива своите работници стимулирайки ги по следните начини: финансово (извън заплатата-бонуси), с лично отношение, обучава ги ежедневно, без да крие нищо от тях, изисква високо качество на работа с търпение от своя страна. Не казвам ,че е перфектен, но малко хора влагат толкова искренно всичко от себе си за своите работници.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?