Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Планет травел ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Планет травел ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


кандидат за работа

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
0
Работна среда
-4

Бих искала да изкажа възмущението си от отношението на собственичката на "Планет травел" ЕООД, а именно Нели Илиева.Очевидно е, че въпросната дама няма опит в общуването със нормлани хора, дължащо се нй-вероятно на някакви вътрешни комлекси, със сигурност не може да води преговори и незнайно на какво основание живее с идеята, че евентуалните кандидати за работа са индивиди без права, длъжни да нарушават закона за да не и се налага да плаща осигуровки  и изключително изпаднали в нужда създания без никакви качества. Нека да отбележа, че заплащането е символично /едвам би покрило някакви джобни за месеца/, а отговорностите и глобите за всяка грешка винаги те поставят в риск да не получиш заплата изобщо. За сметка на това бонуси, разбира се, няма, нищо че се занимавате с продажби. Работната среда е под всякаква критика: офиса се намира в едно подземние 2х2м. пълно с мухи и адкси студено. Колеги нямате - цялата работа ще се върши от вас. Заплатата в договора е  нереланта /365лв./, което автоматично ви прави нарушител на закона, като подлежат на глоба и работодателя и вие самите, а имайте предвид че на нея вече са и правили проверки от инспекцията по труда. Такива "работодатели" според мен нямат маясто на пазара, щом не могат да покрият дори осигуровките на служителите си, а на бъдещите кандидати за работа не им препоръчвам да падат толкова ниско и да позволяват подобно отношение от една недоказала се и арогантна собственичка на нензачителна туристическа агенция. В последствие разбрах, че през тази агенция са минали безброй кандидати, с моя опит. И помнете - отговорноста е и ваша, а не само на работодателя. Вие избирате как да работите!


клиент

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тази порочна практика е вече сякаш нещо нормално за българските фирми - било то туристически или други. Аз съм имала подобен случай с друга такава "некоректна фирма" също във Варна, в която ми обещаваха едно в началото, за да се съглася да постъпя при тях, а след това условията се измениха драстично.
Вие, Десислава явно се опитвате да поизчистите малко името на въпросната фирма, което обаче вече трудно може да стане. Появи ли се веднъж негативно мнение за дадена фирма, то няма да е само тук - форуми и места за обсъждане на работодатели има в изобилие.
И не си мислете че ги четат само кандидати за работа, все повече потенциални клиенти ( в това число и аз като клиент) се интересуват и събират предварително информация за дадена фирма, преди да използват услугите и.
Крайно време е БГ Работодателите да се събудат от дълбокия си сън и да осъзнаят, че света и пазара се променят с динамични темпове и ако искат да се развиват и да задържат или привлекат нови клиенти (кадри) трябва да се използват само ДОБРИ практики, а не порочните БГ "трикове". 
 


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
5

 Аз пък искам да кажа, че за момента съм доволена от всичко, което се случва във фирмата. Лесно е да се опорочи нещо, но искам да ви кажа, че това което виждам аз във фирмата е желание за развитие, за постоянно обновяване и подобряване на услугите, които фирмата предлага на клиентите си. Винаги съм се чувствала свободна и спокойна да потърся помощ от шефа си. Моето мнение очевидно се различава от Вашето, разбира се всеки си има право на мнение, но не смятам че е коректно подобно клеветене и омаскаряване на една наистина стабилна и отговорна агенция...Аз лично мога да посъветвам хората, които се чудят дали да отидат на интервю, да го направят, нищо не губят, пък после ще имат възможността сами да преценят... Поздрави на всички.


кандидат за работа

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-2

Фирма "Планет травел" ЕООД е изключително некоректен работодател. Два месеца работих за тях като същевременно очаквах да подпиша трудов договор, който така и не получих. Не веднъж повдигах въпроса за договора, тъй като не желаех да работя нелегално. Управителката Нели Илиева винаги си намираше причина за забавянето. В крайна сметка, тя не удовлетвори моето желание, което всъщност си е мое право по закон и след поредното ми настояване ме освободи. Освен това, естествено за един некоректен работодател, не ми изплати възнаграждение за част от времето, през което работих във фирмата. Питам се кога ще спрат тези измами на дребно от страна на работодателите, както по отношение на трудовите договори, така и относно заплащането. Не стига, че дават мизерни заплати, а и се опитват да ти отнемат възможно повече или ако могат изобщо да не ти дадат и малкото, което си си изработил...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?