Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ВАКУУМ ЕЛ СИСТЕМ EООД /img/frontend/nomap.png"

ВАКУУМ ЕЛ СИСТЕМ EООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-5

Дори и след смяната на управителя, нещата не са се променили. Добрите коментари са спекулации от ръководството или натегачи. Най-отвратителното място на което може да попаднете. Ако сте на норма винаги ще ви пишат по малко уж като грешка ама както казват някой как винаги грешат към по малко. Ако сте на заплата не се знае кога ще решат да ви дават по малко. Фирмата е богата печели добре но не им се дава на работниците. Колкото и управителя да се сменят няма да се оправят нещата ... собствениците са същите! Като видите постоянните им обяви които вече пускат през фирми за персонал понеже хората в Ямбол и околията вече знаят, че е най лошото работно място.


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Вече пет години съм заварчик тук. Дават добри пари и редовно. Преместихме се в хубави нови халлета с климатици, хубави бани и тоалетни, имаме стая за почивка. За работата осигуряват всичко, има заватръни маси, хубави заварачни апарати, даже и робот купиха и ни учат да работим и сробота имаме три чифта работни дрехи и ги перат от фирмата дават и ваучери за храна спазват се почивките.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?