Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

М - Транс Варна ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Владислав Варненчик, Квартал ВЛАДИСЛАВ ВАРНЕНЧИК, бл. 402, вх. 7, ет. 4, ап. 139&markers=Варна,Район р-н Владислав Варненчик, Квартал ВЛАДИСЛАВ ВАРНЕНЧИК, бл. 402, вх. 7, ет. 4, ап. 139

М - Транс Варна ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-3

 Здравйте и от мен!
По отношение на фирмата, може да се кажат много неща. Като многото други такива, има и добри и лоши.
По отношение на служителите вътре в фирмата - шофьорите, съм на мнение, че ако се назначат шофьори които току що започват своята кариера като такива, старите шофьори не трябва да се правят на големци и да се бият по гърдите, а да покажат и учат младите. Така се прави в "белите" страни. Аз не знам някой да се е родил готово научен, знаещ всичко. Затова неподкрепям предишния коментар, че в фирмата работели някакви шофьори бабаити, които дори  не знаели как да си паркират камиона назад. Ако си бял човек, а не типичен девненски бабаит, ще му покажеш на младия и ще му обясниш. Така и служителите се развиват, така и самата фирма като цяло просперира. 
 По отношение на заплащането, подкрепям, че шофьорите трябва да си получават заплатите за изработеното, без интригантски измишльотини от управителя да ти реже от заплатата. За един нов шофьор, които тепърва ще се развивва би търпял и горе -долу нещата са добре сложение с оглед на опитността им. А за "старите кучета" шофьори естетствено според мен ще искат заплащане в пъти повече, но те поне имат и стаж, и опит, затова за тях има решение да напуснат и веднага да се реализират в друга фирма. Последното би трябвало да подсеща урпавителя колко недалновидно работи с шофьорите и, че може да остане съвсем и без тях. Опитните хора ВИНАГИ СЕ ТЪРСЯТ и намират реализация.
По отношение на камионите... както в всяка друга в България и Мтранс, пестят пари за сервиза на камионите и нещата са оставени изцяло на самотек, шофьорите сами да се оправят.
Надявам се нещата да се оправят. И печалбата на фирмата да не отива само в вътрешния джоб на "батко и братко", а да помислят и за служителите, иначе съвсем ще го закъсат.
 
Лека и със здраве си останете!


бивш служител

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
-5

 Здавейте на всички колеги,които искат да почнат работа в тая долнопробна фирма.Ето няколко лични мнения за нея.
-Автопарка е в окаяно състояние.
-Заплата до 500лв.в най добрия случай,защото минималната заплата ти влиза в заработката.
  -Нормите за гориво са:-само влекач 18/100
                                 -влекач с композиция 25/100
                                 -пълно-празно 32/100 
                                 -пълно-пълно 35/100 много рядко по принцип
                                  ти го смятат на 32/100
  -С горивото постоянно си вътре,затова ти го отдържат по 2,40лв.
  -Няма командировки.
  -Отнасят се с теб като куче.
  -Когато си пожелаят те пускат неплатен или платен отпуск.
  -Диспечер!!!!!!не може да си върши работата.
 Това е моето скромно мнение за тая фирма,защото ако седна да пиша няма да ми стигне мястото и времето.Много колеги напуснаха и сега няма кой да работи и вместо да направят нещо по въпроса да си запазят работниците,те правят точно обратното.Назначават някакви си,които до сега не са се качвали на камион,незнае къде се слага шайбата,не може да паркира камиона назаде.Остана само да сложат едно "У" отпреде.Това е от мен,от вас останалото.
Пожелавам на всички колеги на добър път и умната.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?