Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

199 ОУ /img/frontend/nomap.png"
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Господин Ивановски?????? !!!!!!!!! Преди да плюете, излезте на светло! Писанията Ви са лъжи и по всяка вероятност сте от неодобрените кандидати за работа! Желая Ви успех в друга фирма!


клиент

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-5

Проверявах в сайта мнения за училища, но незнайно защо - учителите не пишат нищо. Сигурно много си харесват работните места. Ето малко инфо за 199-то.
Намира се накрай града -може да се види в нета къде е. Работят около 20-тина души общо в началното и основното образование. Заплатите са минималните за учители, 450 основна, което прави около 380 чисто. Обещават се лекторски, но никой не ги дава. Не се плащат и пари за класен ръководител. Има няколко преподавателя, които работят там от създаването на училището. Може би те трябва да вземат малко по-високи пари. Но това никой не знае. Директорката не се меси, тя очаква възраст за пенсиониране вероятно. Бивш учител по Физе. Часове вече не води. Има нов заместник директор, актьор по професия, но явно е спечелил конкурса за заместник директор. Другата заместничка също е учител по Физе (физкултура). 
Ето така се управлява училище.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?