Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

С.П.А. / Си Пи Ей Кем https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Стара Загора,ул.Хан Аспарух&markers=Стара Загора,ул.Хан Аспарух

С.П.А. / Си Пи Ей Кем

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте, служител съм в Си Пи Ей Кем ООД от 2011г насам и мога да кажа, че фирмата е сериозна, условията на труд са според всички изисквания на законодателството.Химиците работят с химикали под специални камини и разполагат с очила, ръкавици, маски с филтри и предпазни облекла. Има процедури за работа с опасни вещества и те се спазват. Заплатите се изплащат редовно на служителите без никакви закъснения. Осигуровките са върху пълния размер на заплатата, а не на минималния праг за длъжността. Всеки, който работи добре, старае се и се усъвършенства в работата, получава своето възнаграждение спрямо постигнатите резултати. Фирмата оперира на световния пазар за аналитични стандарти и поръчкови аналични разтвори и се развива много динамично, което е благодарение на усилената и задружна работа на ръководството и служителите.


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Внимавайте с тази фирма!Ако някой мисли да започва работа там трябва да знае че се работи с големи количества отровни и дори смъртоносни вещества,като фирмата НЕ предоставя подходящите работни условия и предпазно работно облекло,за работа с тези разтвори и вещества!Жена ми работеше там и един от примерите които мога да ви дам че правиха 200 ЛИТРА ЖИВАЧЕН разтвор,отвън на двора при температура под 10 градуса по целзий,като единстевените предпазни средства бяха бяла манта и маска за 20 стотинки от аптеката!Заради некомпетентноста на част от работния персонал,моята половинка беше натравяна неколкократно със смътоносни вещества като Дифениламин,Метанол и.н.след което започна да и капе косата!
Заплащането според фирмата трябваше да е 500 лева стартово,но в последствие се оказа че заплатата първите 3 месеца беше 400лв(без отдръжките за осигуровки)!Максималната чиста заплата след 6-тия месец работа беше 420лв,което пак нямаше нищо общо с предврителната оферта от фирмата!
Мисля че няма смисъл да коментирам повече,просто внимавайте!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?