На скоро се завърнах в БГ и реших да почна работа в ТМ-то пак.Заплащането сега е по-добро, отношението към работниците също. Започнали са стабилно да подменят оборудването и инструментите, е разбира се винаги има какво още да се желае, но съм много по-доволен отпреди години.
Подробна оценка от Владислав
Еми работата нее приятна доста е мръсничко и вредно на лазерите,парите са добри и редовно ги дават но пък и много глобяват за всякакви грешки,и нещата след мен още съ се влошили и като цяло много добри думи не мога да кажа,на красто студено мрасно лошо отношение от началниците,постоянно има напрежение скандали разправий и е доста тежичко хварлят се железа здраво там и така всеки сам си решава в краина сметка....
Подробна оценка от млвбд
Като цяло съм доволен от условията на работа.Във фирмата всичко не е перфектно , но в коя фирма всичко е супер?Едно от нещата които ми направи добро впечатление е ,че като ти потрябва инструмент почти винаги можеш да намериш в инструменталната.А ако няма не след дълго се закупува и се доставя.Относно заплатата : всеки е подписвал молбата си собственоръчно и ако има претенций знае към кого да се обърне.А бе не е зле.Вярвам ,че всичко отива и за нас работниците на по добре.Знаете поговорката:"Като се спъне шефа падам аз."Дано не се спъват!!!!!!!
Подробна оценка от един от всичките работили там
не те зачитат за нищо само искат заплащане под всякаква критика работни условия нулеви колегиалност нулева голям човекопоток постоянно се търсят работници там