Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Белниколов, Петров и партньори ООд /img/frontend/nomap.png"

Белниколов, Петров и партньори ООд

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
5
Работна среда
-5

Здравейте, аз съм бивш служител на въпросната счетоводна къща, която се намира на ул. Голо бърдо 4 в Лозенец.
Не желаех да коментирам работата си там, но след като видях че отново търсят човек за работа, реших да напиша моите впечатления.
Работно време - работи се от 09.00 до минимум 18.00 - ако шефовете се наложи да останат след работа - стоиш и ти, защото иначе после имам натякване. Работи се понякога и в събота - най-често за компания на шефовете, а не защото има работа за вършене.
Отношение - жената, която работи за тях е най-свястното нещо във фирамата, но за сметка на това отношението на шефовете към работниците е като към роби - вършиш всичко, като момче за всичко - от куриерски дейности, ходене по интституции до купуване на консумативи за офиса и обяд за шефовете.
На работното място - разговорите между колеги са сведени до минимум и на всяка тема, извън тези за работа, не се гледа със добро око. Доброто ви настроение не винаги оцелява дори след един час работа.
Заплащането - поне по мое време беше в края на месеца, за който работиш, точно до стотинката. Това не може да им се отрече бяха точни. Увеличението, което ми казаха първоначално, така и не го дочаках.
Изисквания към кандидата -  "английски език на работно ниво" -  по принцип при първа възможност ще гледат да ви използват "безплатно" за преводач, освен за всичко останало. Подгответе се и с технически термини, защото често са използвани в работата.
Възможност за професионално развитие - НИКАКВА. Просто нямаш шанс за развитие, единствената ти възможност е да си намериш по-хубава работа.
Комплексно водене счетоводството на фирми - на тебе ти се дават всички малки фирми, плюс една - две големи и до там. За всяко забавяне на документи, от страна на клиенти, техни пропуски и грешки - си виновен ти. А по междудругото и всякакви "задачки", които нямат нищо общо с работата ти.
Мотивация за работа и развитие - колкото и да сте мотивирани - след няколко месеца работа, последното нещо, за което ще се сещате е че някога сте имали мотивация и желание за работа и развитие.
Работно място - офиса е приятен, намира се в един от най-престижните квартали на София, което и предопределя високите цени. Относно транспорта до работното място - трамвай 10, автобуси 120 и 88 и ходене до офиса поне 10 минути пеша.
Ако въпреки всички трудности, сте успели да се задържите на това работно място и не са ви отвратили от счетоводството завинаги - ЧЕСТИТО - вие сте един от най-издържливите и костеливи счетоводители.
Желая Ви успех и повече усмивки на работното място!
И дано да съм помогнала поне на един човек да не допуска грешката която допуснах аз!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?