Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Солвекс Туристическа Агенция https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,бул. Васил Левски 84&markers=Варна,бул. Васил Левски 84

Солвекс Туристическа Агенция

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Използвам истинското си име, за да коментирам в сайта. На 46 години съм. Туристическа агенция "Солвекс" е четвъртият ми работодател. Във фирмата работя от 12 години, като специалист човешки ресурси. Открито заявявам, че ТА "Солвекс", като фирма е най-добрият ми работодател. Смятам, че и цитираните цифри говорят това. Колкото и беден опит да имам, при различни работодатели, знам, че няма перфектна организация. Всички работни процеси са в непрекъсната промяна и развитие, както и отношенията между клиентите, вътрешни и външни. Обръщам се кокретно към г-н Иван Тошев, който е изразил мнението си за ТА "Солвекс" февруари 2011 г. Като служител ТРЗ и личен състав смея да твърдя, че колега с името Иван Тошев не сме имали, нямаме и в момента. На лицето представящо се под това име искам да кажа, най-лесно е да се вини работодателя за всички проблеми на работното място. Цитирам лицето Иван Тошев - "Аз бях ЗАПРАТЕН в Слънчев бряг да ИМ посрещам туристите ....". Смело твърдя, че служителите на ТА "Солвекс" не са заточеници и посрещат НАШИТЕ туристи, затова мисля, че господинът е бил служител на друга фирма.
Аз се радвам, че работя за себе си и ТА "Солвекс", чувствам се на мястото си, оценена и уважавана.


бивш служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Работех за туристическа агенция Солвекс почти две години в аутгоинг отдела. Колегите и ръководителите са разбрани и работната атмосфера е много добра. Има много процеси, които минават през всички отдели и през много хора, понякога е много времеемко и трудно за следене. Това води и до много неточности понякога в работата, но на тези неща винаги се е гледало като как могат да се решат или подобрят и всякакви предложения в тази насока са добре дошли. Има работа, натовареността е нормална, има периоди в които е по-висока и по-слаба и това е нормално за туристически продукт. Всеки е близо до туроператорската дейност и само това дори е достатъчно да се научи доста и да се придобие някакъв опит в туроператорската дейност. Възможност за развитие - не е голяма но я има, туристическия пазар е много динамичен и често се е налагало колеги да сменят други колеги на други позиции, съответно добиваш опит и знания. Никога не е имало проблем с отпуски или забавяне на заплащане. Препоръчвам като много добро място за работа.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бъдете предпазливи при работа с фирма Солвекс! Използват хората за по 3-4 дена за да им свършат черната работа, особено по празници ,когато имат голям поток от туристи. Аз бях запратен в Слънчев бряг да им посрещам туристите и се оказа , че повечето им резервации бяха дублирани. Когато им задодох въпроса , как ще оправим кашата, отговорът беше: Имаш три варианта – да ги изпратиш вкъщи, да ги изпратиш в Златни пясъци или да изчакат някъде докато се освободи стая. Разговора винаги завършваше с „Точка” Оправяй се !
За тези 3-4 дни не се подписват никакви документи , всичко е с цел укриване на данъци. При отказ да им вършиш черната работа за толкова малко пари , започват тънки намеквания , че в нито една друга туристическа агенция няма да те наемат , след като един път напуснеш Солвекс. Представителите ги унижават, дори комисионните за продадените пакети не се изплащат (измислиха правило в средата на сезона , че за по-малко от 10 000лв продадени пакети нищо няма да платят).

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?