Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ядра ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. България 132&markers=София,бул. България 132

Ядра ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

Ха!!!Опитах се да се обадя за работа по обява на фирма "Фламин" и бях изненадан, че имам телефона на Иво от Ядра.Не знам защо не съм го заличил както на Краси Емо и всички останали мерзавци от ЯдраЕООД.
Всички тия фирми като Клорел,Фламин,Пи енд Пи Маунтин,Ядра и още няколко са дъщерни на Флоримонт.
Ако не сте прочели в интернет, че са мошеници прочетете и предупредете познатите си.
Това са едни и същи типове.Само сменят имената на фирмите в обявите.
Не вярвайте на обещанията им,нито на мъжката им дума,защото са всичко друго но не и мъже.Нямам право да говоря за женски полови органи.


бивш служител

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ядра е една от множеството дъщерни фирми на Флоримонт.
Пускат постоянно обяви за търсене на работници, защото
постоянно прецакват работниците и те постоянно напускат. Най-старите които срещнах бяха от 2месеца.Това събуди съмнения у мене, но реших да опитам.Фирмата не дава дори едни ръкавици.Трябва да работиш със собствени инструменти и машини.Нормите са на половин цена, но ако бачкаш яко, все нещо ще изкараш.Все пак беше зима и нямаше работа.
Като отидох на обекта очаквах, че е отоплено, както би трябвало за довършителни работи.Нямаше елементарни условия за работа.Беше януари и на обекта температурите бяха отрицателни.Освен течение въздуха беше наситен с прах, защото 80см плочи се режеха с ъглошлайфи.
Още щом стъпиш на обекта веднага те емват за някаква работа преди да си започнал да задаваш въпроси.
Учудих се, че няма работа за бояджии и фаянсаджии, а те приемат нови и нови бригади.Хващаха ги за всякаква работа за която не са дошли и обещаваха количества.
Защо Красимир Стойчев правеше това?
Просто докато хората видят, че няма хляб отработваха няколко надници.Колкото по голяма е бригадата толкова повече се прецакваха преди да си тръгнат.
Тия които бяха работили яко и бяха изкарали добри пари, не ги получаваха.Бригади от провинцията бачкаха 1-2дена и изчезваха.На такива като мен които бяха решили да работят докато си получат парите селския хитрец плащаше като на общак и обещаваше другата седмица да си ги получим всичките.Колкото повече изкараш, толкова повече си прецакан.
На бригада плочкаджии от Перник вместо 3000лв Краси плати само 1200лв и повече не ги видяхме.Железарите стояха и чакаха няколко дена за парите си, но получиха ли нещо не знам.Същото се случи с едни работливи турчета които направиха декари замазка със собствена машина.Връх беше когато обекта на който работеха над 60 човека остана без тоалетни, защото мизерника не плати 4000лв и фирмата дойде и си взе химическите.
За да принуди повече хора да се откажат наложи работно време от8 до18 часа, като се работи и събота и неделя.
Няма почивка, не може да си изпереш мръсните дрехи.
След 3седмици получих половината от заработеното в началото.Махнах се, защото колкото повече работех толкова повече губех.Последните 5дена които въобще не са протоколирани остават за него заедно с парите ми.
Ето така се строи евтино.Колкото и калпово и на загуба
да изглежда хитрия предприемач е на далавера със стотици безплатни надници и хиляди неизплатени левове.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Наистина пазете се от въпросният обект в Люлин зад Кауфланд.Там за интервю ще ви приеме едно момиче Ели-изглежда невинна но е хиена.Всъшност обекта се контролира от Красимир Стойчев който е технически ръководител и подчинен на Паскал-същите измамници от хотел Флоримонт през 2012г ме измамиха с 380лв.На това място имаше и много други колеги които не си получаваха парите от месеци,взимаха само аванс.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Страшни измамници са, наемат хора плащат един аванс и после се започва: свърши тази работа и шефа ще плати, днес не останаха пари започвай и това утре ще плати после казал да го довършите и ще плати и така докато имате сили да работите и на края като кажеш примерно утре нямам пари и за билети да дойда на работа - Шефа каза повече да не се мяркаш на обекта щом не искаш да работиш. Шефа се казва Паскал. Сега търсят балъци за ремонта на фитнес в Люлин6 Точно зад Кауфланд. Не бъдете балъци като мене аз изгорях с около 2000 лева там. И не съм единственият

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?