Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ин венто р /img/frontend/nomap.png"

ин венто р

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Една добра малка българска фирма. Текучеството на персонал не е голямо, като в подкрепа на това е факта, че част от сегашните служители, с които поддържам контакт, са от 7-8 години във фирмата. Разбира се има и такива, които не се задържат дълго, но такива хора има навсякъде и те не бива да са критерий. На фона на други фирми от бранша, ин.венто р е с много адекватно и професионално отношение към клиентите си, нямам предвид само ръководството, а целия състав на фирмата. Тук човек може да получи добра основа и познания за рекламния бранш в България и ако има потенциал и желание да се развива в ин.венто р или друга по-голяма компания.


настоящ служител

21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

малка семейна фирма със силно текучество с времеви диапазон от 1 година. Постоянно бавене на месечното заплащане с месец/ два, непрофесионално отношение на прекия ръководител( съпругата на шефа) към дизайнерското звено. Не разчитайте на честна дума - опичайте си първоначалния договор!!! Липсва счетоводител, ордери за заплати и документация! НЯМАТЕ ЗАЩИТА!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?