Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Пълмед АД /img/frontend/nomap.png"

Пълмед АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мите , боклук нещастен, докато работеше там му се подмазваше като мастия, а когато те изгони стана най-лошия.И добре, че те изгони , защото нищо не става от теб моето момче и ти го знаеш.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Само едно искам да ти кажа Димитре,единствената грешка на г-н РАДЕВ е , че не те изхвърли по-рано и сега злобата в теб надделява и си безсилен, защото си получи заслуженото,не може да си супер мързелив и прост и да искаш много пари. Това го няма никъде моето момче. Факт е че нищо не става от теб. Що се отнася до Пълмед АД аз лично работих там за този човек 8 години и ще съм му благодарен цял живот. Работих много и получавах мн добри пари. Никога не са ни забавяли заплатата с един ден, всички осигуровки са платени на време, платен отпуск- кой когато желае, никога нищо на никой не е отказано.Що се отнася до обществени поръчки и договори ти никога не си бил допускан до тях, факт е,че в тази фирма има хора които работят повече от 40 години и няма текучество на кадри и ти палячо яде хляб от там и сега забиваш нож. Благодарение на този човек жена ми е жива и здрава, г-н РАДЕВ намери доктори, уреди супер сложна операция и ПЛАТИ ЦЯЛОТО Й ЛЕЧЕНИЕ.Колко работодателя ще направят Това? Затова Димитре другия път не се изказвай неподготвен, смешен си.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирма на големите думи и обещания от страна на Радев (управителя и), спечелила едва няколко обществени поръчки, без нито един сериозен доставчик. Фирма, която е била нещо, но сега е една западаща фирмичка с некадърно и алчно управление. И за да не бъда голословен вижте този сайт и първото мнение след текста -  http://news.plovdiv24.bg/103707.html
Ами това е истината накратко. А и не вярвайте като ви казват заплатите - плаща се нелегално по-голямата част и то ако все пак решат да ви я дадат. Командировъчни не се изплащат, нямате никакви привилегии!
Толкова

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?