Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Селект-спорт -България ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Селект-спорт -България ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Работата във фирма Белал Сохаиб, която работи под марката КОСМОС е нервна и без пари. Не се плащат отпуски болнични и колегите са постоянно в стрес от нервните кризи на управителя Ануар Хакимзада. Работи се напрегнато и в едно мазе на комплекс СЛАВИЯ и след работно време. Не се плащат допълнителните часове. Отношението е като към роби. Договорените суми за седмично заплащане не се плащат изцяло. Винаги остава известна сума която не се плаща и така се натрупват огромни суми. Доколкото знам от клиенти и хора които са изпълнявали поръчки за Ануар Хакимзада, той дължи многобройни суми на работници, бивши работници, доставчици, магазини, складове и други. Завлякъл е доста хора. Платовете и качеството са под всякаква критика. Миришат на мухал. Възможно най ефтиното. НАКРАТКО - ТОЗИ ЧОВЕК Е ЕДИН ИЗМАМНИК И МОШЕНИК. ПАЗЕТЕ СЕ ОТ НЕГО. ХИТЪР И ПОДЪЛ ЧОВЕК!


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

1)Какво е нивото на заплащането в фирмата? - нередовно,ускъдно
2)Какво е отношението на ръководството? - брутално и скандално (бях изгонена преди 1година и 6 месеца от фирмата без обяснение пред колектива с думите ''Вън от офиса и фирмата ми " после получих заповед ,че съм съкратена а не изгонена.Аз работех в тази фирма близо 2 години и се раздавах,справях се с работата и това не остана незабелязано с обещание за по висока заплата която и не получих а напипах вратата,болно е когато се раздаваш а унижение получаваш.Да наистина са некоректни към подчинените си и клиенти.
 3)Какви привилегии и/или социални придобивки                          предлагафирмата?-абсолютно никакви там има дезеорентация незнаят какво искат та камоли да го постигнат.ХА ХА ХА -беше казано че в съботите ще храни колектива-радост беше ама чудото се случи само една събота .
 4)Каква е атмосферата на работа във фирмата ? - винаги напрегната защото всичко се случва в последните няколко часа преди края на работня ден.Няма да коментирам некъдърноста на ръководството  което изисква всичко извън човешките норми.
5) Има ли възможност за професионално развитие?- категорично не,в бранша съм от 22 години но такова тъпчене и унижение не съм виждала и чувала,незнам защо си мислят че колектив лесно се свормира,бяхме се сработили и всяка си тежеше на мястото ,но с лекота разбутаха всичко и унищожиха.Работа имаше,поръчките валяха - но пари не им се даваха за заплати.
 6)Зщо някой, би искал да започне работа в Селект-спорт -България ЕООД? - ХИ ХИ ХИ - мисля че наивници винаги е имало,но и те не се задържат там има текучество непрекъснато защото само хора притиснати от някакви обстоятелства биха направили компромис със себеси да останат във фирма Селект-спорт - България с управител(президент)
Ануар Хакимзада
 


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-2
Потенциал
0
Местоположение
-3
Колеги
-2
Работна среда
-1

Не се плащат заплати карат хората да остават допалнително защото някои не си е подредил нещата и винаги има нещо спешно жв края на работния ден .Собственикат на фирмата е човек които вика за неща за коитои не са виновни рслужителите .Просто не се хващаите там наработа само нерви.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?