Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Мадара МС ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Мадара МС ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
4
Работна среда
4

Липсва структура и организираност на работа. Изказват се големи думи от страна на собственичката, които звучат убедително в първия момент, но с изминаване на времето не се случва нищо от обещаното. Обещанията са относно: промяна в заплатата, в позицията, начина на работа, структуриране и разработване на планове и програми за разпределяне на работата и т.н. Отричат се очевидни неща - като свършена работа, задължения към фирми и хора, изплатени пари към фирмата и др. Ако отидете на интервю, задължително ще чуете истории как хората непрекъснато обират и прецакват собственичката. Истината е, че огромна част от тези истории са измислици и ще ви отнеме няколко месеца работа там, за да го осъзнаете сами. Заплащането е много по-ниско от обещаното, независимо от квалификацията ви и свършената работа. В един момент ако станете неудобни, просто ви нарочват, че носите загуби на фирмата. Напротив, има редици от хора, които още не са си взели последната заплата, но са се отказали от борбата, просто са загърбили този период от живота си. Плаща се на 25-то число за предния месец, което е много неприятно, защото трябва да работите още един месец за да си получите заплатата за предния. Често се случва обаче да се натрупват по 2-3 месеца без заплата. Няма реални шансвове положението на тази фирма да се подобри, за съжаление.
Много неприятно е, че задължително ще чуете детайли от личния живот на хора, които дори не познавате - не споделяйте нищо лично със собственичката. Ще бъде използвано срещу вас.
За да одъзнаете истинноста на мнението ми ще кажа и няколко положителни думи за фирмата: ако имате неотложна лична работа винаги може да излезете и да я свършите в работно време, никой няма да ви създаде проблем относно това. Офисът е хубав - осигуряват се  минерална вода, кафе, хладилник, прибори за хранене, климатик, служебен телефон. Колективът беше прекрасен - в момента, в който пиша това обаче, той вече се е разпаднал напълно.
Не пиша истинското си име, защото все още ми дължат пари и имам някакви надежди да ги получа.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?