Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЦДГ №124 Красно село /img/frontend/nomap.png"

ЦДГ №124 Красно село

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 7 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-7 от общо 7


клиент

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като педседател на родителкия актив на една от детските групи, мога да кажя, че каквито и пари да се събират, за каквото и да е било - ВСИЧКО СЕ ВЪРШИ ОТ САМИТЕ РОДИТЕЛИ. На първата родителска среща през есента госпожите и директорката изложиха конкретните нужди, а ние, родителите сами гласувахме дали и до каква сума ще съберем за помощ. Родителският актив на групата създаде банкова сметка едновременно за улеснение по събирането, разходването и точния и прозрачен отчет по касата! Никога учителките или директорката не са ни искали пари на ръка! За почти всичко, което текущо изниква госпожите ни информират, а ние родителите го доставяме. Така абсолютно всеки е наясно къде са отишли или отиват парите от касата.
Всеки месец родителското настоятелство прави инспекция на храненето на децата. До сега нарушения и отклонения от нормите не се установявани.
... Дъщеря ми изкара 4 години в тази детска градина, и развам се, че сега и синът ми също я посещава.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Точно за това говорех :)))))))))))) Защитници винаги има, въпросът е какво и кого защитават. Всеки може да пише каквото си иска. Аз съм написал мнението си и то не подлежи на коментар или критика. За мен е повече от гадост подобна ситуация. Всеки, който иска - може да си плаща ремонти, може и в дома на госпожата да отиде да поправи туй-онуй, на мен ми е все тая. Ама започва да ми пука, когато днешната работа на другите утре става и моя работа. Подобен прецедент няма никъде в детските градини!!! И не бива да има! Там е място  където децата ни да бъдат гледани.  Там е място...където, за съжаление група парадиращи /чудно с какво обаче/ родители от самото раждане на децата им - се опитват да купят светът около тях и отношението на хората, за могат децата им /да растат - какви??? За едни се купува с пари доброто отношение и обстановка, за други тя е нещо съвсем различно. НО ПОДОБНО ИЗНУДВАНЕ НА РОДИТЕЛИ ПО ТАКЪВ ТЪНЪК НАЧИН - ЗА МЕН Е ПОВЕЧЕ ОТ ПОДЛОСТ!!! И ЧИСТА ФОРМА НА МАРОДЕРСТВО! И това продължава! Нови пари се събира сега за какво ли не...Радвам се само, че в други градини не става така. Че там явно има здравомислещи хора, с трезва преценка на живота ни. И ще направя с чисто сърце всичко възможно да махна детето си от тази грозна сган от хора, претендиращи за...не знам за какво! Успех на всички!
П.П. И аз мога да се регистрирам още сто пъти от различни компютри и да пиша поредното отрицателно мнение от чужд псевдоним - но каква полза? Вие,  дето го правите - какво печелите? Коя била Младенова...лятото всички знаят за скандала с не4я, за това как тя е писала на страницата на градината, НО ТАЯ СТРАНИЦА ВЕЧЕ Я НЯМА, ЗАЩО ЛИ...О, щях да забравя - радвам се и за още нещо - че не аз съм родител, каран да дава суми от 200-300-400лв! Имах късметът да попадна в други условия!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте.
Още малко информация относно въпросния ремонт. От всички родители един или двама не участваха в ремонта. Върху никого не е оказван натиск - как точно си го представяте изобщо да се случи? Въпросното лице с псевдоним "атмосфера" явно е един от тях. Това, че му се досвидяха 200лв., за да може детето му да прекарва деня си в нормални условия - не коментирам, всеки има право да решава за себе си. Пък и нали останалите събраха - защо да не полежи на техен гръб.
По-важното е, че всичко написано за директора на ДГ е пълна лъжа - от начало до край. Всички фирми, изпълнили ремонта, бяха избрани от родителите. Всички събрани пари през цялото време бяха под контрола на родителите и директора на ДГ - г-жа Стратева - нито в един момент не е разполагала с възможност да влияе върху начина на похарчването им.
Това може да бъде потвърдено във всеки един момент от участвалите в ремонта родители. Останалото е клевета, но интелекта и възпитанието на "атмосфера" явно са на това ниво......


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
 Току що прочетох публикувано мнение за 124 ЦДГ и се възмутих
Аз съм Димитрина Младенова и съм бивш учител ,но горе написаното не е мое мнение  Преди две години напуснах 124 ЦДГ  по лични причини Мнението ми за госпожа Соня Стратева ,както и за моите колежки е противоположно намнението на този или тази ,к е използвал името ми Който иска да си "каже " мнението нека има куража да си напише собственото име Сега работя в друга дг ,но си спомням снай-добри чувстваq както колежките така и цялата обстановка и атмосвера в тази детска градина Дерзайте колежки - ние сме будители !!!
 Димитрина


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да кажа за ремонта на въпросната група.Преди да приемат децата ни поканиха да видиме групата.Тя беше в доста окаяно състояние от общината предстоеше ремонт на дограмата.което е доста като вложение и козметичен ремонт.Състоянието беше леко казано плачевно на групата 30 год. балатум!!!За тези по 200лв. на родител се извършиха чудеса има снимки преди и след ако някой не вярва купиха се легла,оправиха се баните,цялата група,постави се антибактериално покритие на пода ако за всичко това 6000 са достатъчни здраве му кажи.Би било хубаво всичко да е ново но не става 20 години да не е правено нищо.Ако някой иска детето му да прекарва по 10 часа в мизерия и след това да се прибарада преспи в уютният си дом всеки си избира.Има и частни ДГ за по 500-600лв на месец които не се знае с какво са по добри.За по 30 деца в група съм съгласен че не е нормално една учителка да се оправя с тях и леля до обед.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Така...доста може да се попише за невероятната госпожа Стратева. Вярно е всичко написано. Познаваме се лично, но от страх да не се стовари яда й върху детето ми - ще остана анонимен. Пари, пари и пак пари. Не дадеш ли - те посреща сутрин на вратата и със злоба посреща детето ти. Измислят се нови и нови начини за събиране. Последната мода - дайте да съберем за куклен театър за цялата година на куп от сега!!! Защо! Ами така ще е по-удобно. Е, питам аз, ако не дам на куп за 1 година парите, защото знам ли аджеба детето ми ще бъде ли на градина точно когато е театъра - отговорът е - не може да не дадете, няма кой да ви го гледа детето, докато е представлението. Учителките казват - имаме нужда от моливи и фулмастри. Е, провиква се един господин от родителския колектив - значи по 150лв за консумативи ще съберем. Няма да се каже какво ще се купува, от къде, на каква цена...Питаш ли - те гледат злобно и накриво. Така...ама в едната група на градината миналата година правен ремонт. Та родителите дали по 200лв на дете. При 30 деца - сами смятайте...Имало такива, дето не дали пари, защото считали, че ремонта на детското заведение не е отговорност на родителя. Всеки като си записва детето - знае в какви условия посткъпва и се съгласява. Така де, ама родителите на останалите дали - погват тези, дето нямали да дадат. За смяна на ВиК, на теракоти, на настилки и дограма. И така ги погват, че на родителската среща само дето не ги набиват. Защото нямали да дадат. Защото уж решеннието на тоя родителски колектив е пожелателно. ДА, Ама не!!! Защото сами се сетете отново кой избирал фирмите за ремонта, къде са отишли тия събрани има няма 6000лв. И как останалите групи са ремонтирани от самата градина, чак нова сграда е постоена. Та как общината отпуснала пари за всичко друго, без едната група. Айде моля ви се...Имало жалба до Общината за тия пари, събирани за ремонта. Е, отишъл същия виденродител с директорката, да защити честта й. И от Общината познайте - ПРЕЦЕДЕНТ БИЛО НАИСТИНА РОДИТЕЛИ ДА РЕМОНТИРАТ, НО БИЛА ПРЕКРАСНА ИНИЦИАТИВА. Да, ама трябва ли тая инициатива да е задължителна, да те поставят в такова положение - ако не дадеш -детето ти става черната овца на групата...Доста може да се попише. Спирам. Ще се радвам всичко написано тук да окаже някакво влияние и наистина тази градина да бъде проверена!!! Да не говорим за обявените бройки в системата на ИСДОГ и реалния приет брой деца - по осмотрение на Стратева - всяка една група е с по 30-33деца!!! А обявените места са...сами проверете...


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искм да изразя възмущението си от директорката на ЦДГ 124
В общината има жалбиот родители които споделят за арогантното и истерично поведение на Стратева и най вече за корупционните практики които тя е въвела в градината.Приема на деца става само и изключително с нейно и единствено решение и преценка от това кой родител  колко пари ще и даде.И след това започва голямото искане от нея на родителски срещи .Непрекъснато се събират пари от родителите за ремонти,за консумативи,за тържества,за театри и за каквото се сетите.Ако нямате възможэност тя е арогантна и заплашва от лошо отношение към детето и това става пред свидетели.Децата се хранят доста оскъдно,но тя всеки ден обядва обилно без да има право на безплатен обяд. На едно тържество на диабетна група тя задължи служители и родители да донесат по нещо за хапване и после четири дни децата се хранеха с остатъците от храната.Моля нека да се направи икономическа проверка на тази г-жа и да се проверят всички дарения и за какво се използват събраните пари и как тя намира приятели с фирми да ремонтират градината със събрани средства от родителите,и драстично увеличени плащания на тези фирми.но парите влизат в нейните джобове,разбира се.Тя всеки ден парадира с близки отношения с кмета на столицата г-жа Фандъкова .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?