Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ивкар ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Ивкар ЕООД

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Истината за "ИВКАР" ЕООД е, че е един малък учебен център, който не предлага високо качество на обучение. Обучението се води само петък следобед, а в програмата е описано, че е всекидневно /къде ли отиват другите часове/. Обикновено се води от един лектор за всички курсове, който е доста възрастен и не умее да борави с компютър или друга подобна техника, кара си по стари лекции без нагледни средства. При един от курсовете се включи и собственика, който си чете лекцията от компютър и не можеше да отговори на странични въпроси. Беше ни обяснено, че е важно да присъстваме на първото занятие, когато ти дават да подпишеш цялата документация. Оказа се, че се подписвахме на лични картони без имена и празни присъствени листове. Имаше курсисти, които изобщо не видяхме по време на цялото обучение, но на изпита бяха първи с оправданието, че те пътували. Свидетелствата се получават със закъснение - конкретно в моя случай след 2месеца. А като заплащане никак не е евтино - в началото ти обещават, че можеш да платиш на вноски, а после собственике постоянно ти се обажда с въпрос кога ще донесеш парите.


клиент

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Уважаеми работодатели, кандидати за работа и работници!
Крайно неприятно изненадана останах днес, когато прочетох мнение за фирма Ивкар ЕООД, написано от Албена Таскова, която или притежава същите имена като мен, (макар че друга Албена Таскова не е била записана на курс тук), или е злоупотребил/а с името ми, вероятно със знанието, че аз преминах курс на обучение по заваряване в същата фирма, от който съм изключително и благодарна!!!
За съжаление се налага да се сблускаме с отрицателните страни на съвремието ни, характеризиращо се със свобода на словото, когато злословия и злонамереност могат да тържествуват над истината и справедливостта!
Курсът по заваряване се провежда професионално и старателно, най-добрите специалисти се грижат за курсистите така щото да се усвоят знания и умения в срока на курса, отношението е добронамерено - изобщо мнението ми е точно на другия полюс от това на самозван-ата/-ия Албена Таскова! Но поради ненадеждността на електронните мнения, препоръчвам да отидете на място и сами да се убедите! Аз лично съм много доволна и радостна от възможността да се уча в Ивкар ЕООД!
Благодаря!
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?