Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Виталити Клуб ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Виталити Клуб ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
5

Работя с Виталити клуб от 10 години. Познавам Славка Тодорова от тогава. В работата си рядко съм срещала по-коректен и отговорен човек. Имам бизнес отношения с нейната фирма и за 10 години не съм имала нито едно закъснение на плащания или некоректо отношение. Много съм възмутена от това, което прочетох от нейния бивш служител и съм обедена, че това което е написал е пълна лъжа. Познавам по-голяма част от екипа й, и тези хора работят за Виталити клуб от години. Жалко, че некадърниците, а съм убедена, че всеки работодател се е лъгал и назначавал неподходящи хора, имат възможност безнаказано да лъжат за коректни работодатели.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако се питате каква е формулата на бързият и печеливш бизнес или "Как се става богат?", то г-жа Славка Тодорова ще ви даде най-точната и прецизна рецепта:
100 гр. пресметливост - използвайте личният си автомобил за служебни цели /аз ще ви плащам бензина, а ремонтите...колата си е ваша/; ако това не ви допада - времето е хубаво за вървене, има и градски транспорт...
100 гр. скръндзливост - ограничете си разходите, хабите много тонер! Е, до сега не бях чувала някой търговски представител да рецетира офертата пред клиентите, но явно и това ще се въведе в бъдеще.
100 гр. нахалство - вярно е, че много поработихте, но това е инвестиция за вашето бъдеще! И така на масата се подават 500 лв. за 2ма души, който са работили 7 дни в седмицата в продължение на 2 мес. и имат КПД около 50% спрямо нейните клиенти за 13 год.
Всичко съставки ги забърквате добре, печете на силна фурна и накрая поръсвате с доза обида - "донесохте ми достатъчно клиенти за тези 3 мес., вече не ми харесвате, мисля че разигравате някакъв театър! Да, това е подигравка, и какво?".
Хубавото е, че земята се върти и всичко се връща. Дали някой като Боби Цанков ще я врътне с няколко хиляди за реклама или нещо друго, то господ си знае работата. За нас остава да си вземем поука от случващото се и да вървим напред.
Това в резюме е работата на търговският представител във ф-ма Виталити Клуб. Като изключим това, шуробаджанащината и некадърното управление, продуктите са си много хубави и качествени :))

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?