Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Стартайм /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

тия старт са като другите взимат ти парите и не ти намират работа вместо да ми звъннат те ми цъкват на мобилния и искат аз да се набутвам да им звъня бе чакай малко пари ти давам и искаш още пари за телефон от сметки пълни некъдници са от старт и без тях си намерих работа хора не се лъжете няма смисъл да им давате пари не си заслужава на тия мърши


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мога само едно да кажа шефът е от тези дето когато беше бумът на недвижимите имоти припечелил малко повече и горкият се взел на сериозно /поредната селска мишка/. Фирмата е мизерна отвсякъде, няма смисъл да говорим за коректност от страна на Управителя. Заплатата вместо да ти ръсте ти се намалява, но пък задълженията растат. Управителят може да те унижава както той си поиска / типичен селянин /. За трудовите договори не ми се говори ... човекът иска служителите да му работят, а той да не плаща осигуровки ... /пак селска проява/. И като цяло това не е ФИРМА, а жалко подобие на фирма... не се лъжете да ходите там .. 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
1

Мили хора, работих в горепосочената агенция за недвижими имоти 10 месеца. В началото, когато отидох със управителят на фирмата бяхме се разбрали заплащането да е твърда заплата + % - 300лв. + 25% от комисионната при направена сделка. В началото всичко беше ок. След третия месец заплата започна да се забавя, да се дава на порции и т.н. Да не забравя да спомена, че заплатата ти отиваш да си я искаш, и да се молиш всеки месец като някой просяк. В един момент управителят почна да заплашва, че ако нямам най-малко 3 сделки няма да има заплата. Правех по повече, вярно, че повечето не бяха за високи пари (имаше и някоко за високи), аз се съгласих. Но, явно, на т.н. „шеф“ не му се даваха пари за заплата. Дойде така прекрасният ден, в който ми каза, че няма да имам повече заплата, напуснах, има да ми дава 370лв. Аз яе си ги взема по един или друг начин. да не забравя, че на хилядните ми запитвания за трудов договор винаги получавах отказ. Та така хора, ако попаднете на тази агенция за недвижими имоти с обещание за твърда заплата и %, не се лъжете и не ходете. единственото колективът няма да забравя никога, страхотен екип. Но и те вече мислят за напускане.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?