Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Еском България ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Еском България ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като гледам мнението на колегата от преди толкова години ми се ще да го копирам и поставя, защото няма абсолютно никаква разлика до ден днешен!
Не си заслужава губенето на времето никакви изгледи за реализация, ниско заплащане и никакво уважение от никого. Пропаднала фирма част от измислен холдинг, в който се въртят далавери, нищо чудно че загубиха основния си вендор с такова кокушкаско поведение... Отначало се обещават перспдктиви, бонуси, проценти!!! Накрая нищо или се минава умишлено през балоните им фирми, за да намалят ужким печалбите си увеличение оооо да 50лв след 6-10-12 месеца... Съжалявам че започнах работа там, за загубата време, но рано или късно всеки напуска :)
Ако уважавате себе си и имате умения си намерете истинска работа, с хубава заплата и перспдктиви не правете моята грешка!


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
1
Натоварване
2
Потенциал
-3
Местоположение
-4
Колеги
-3
Работна среда
-3

Работих в Еском България 1 година  - не мога да кажа много добри неща, като цяло си загубих времето.Трябваше да има обучение- всичко научаваш от четене на сайтовете на производителите, на практика нищо от тези неща не ти трябва ако не работиш там. Заплащане - твърда(около 1000 лв) + процент,такъв няма да вземете преди да работите поне 3-5 години евентуално(ако си стигнете таргета) и то ако се скъсате от работа и си скъсате и нервите от смотаните истории на псевдо мениджмънта. Работата ми беше изпълнена с абсурди, недомислици и дейности които въобще не ми влизат в задълженията. Колегите - има си хора на място, но си има и двуличие стабилно от некви смешни комплексари говорещи предимно за себе си. Перспективи за развитие- никви. Нищо ценно няма да научите освен как не се правят нещата. Get a real job:]

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?