Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Планекс Билд ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Красно село, Квартал Борово, ул. Невестина скала, 18, вх. В&markers=София,Район р-н Красно село, Квартал Борово, ул. Невестина скала, 18, вх. В

Планекс Билд ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 16 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-16 от общо 16


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
1
Работна среда
-2

Към всички, които се чудят дали да започнат на работа!!! Ще ви сортирам набързо малко факти, а изводите си ги правите вие самите.
Относно главен инженер - позиция, която стои винаги вакантна, а хората, които са се полъгали, изкарват максимум месец-два.
Относно служителите - откакто аз съм във фирмата, в рамките на 1 месец си заминаха 7 човека от различни отдели. На тяхно място все още никой не е дошъл.
Относно натоварването: преди да подпишете договор ви обясняват как само в ИЗВЪНРЕДНИ случаи може да се работи събота. Реално се работи и събота, и неделя. Обектите не са обезпечени откъм технически ръководители и един човек трябва да работи поне 27 дена в месеца!
Относно колегите: има някои, които обичат да снасят невярна информация към шефа, без да са говорили преди това с тебе. Има някои колеги, които обаче са супер печени и надеждни!
Относно шефът: арогантен и без покритие. Ще има да ти обяснява колко е велик и какво може. И най-вече - иска от тебе да се счупваш от извънредни часове и работа!
Относно г-жа Александрова - истерична дама в критическата. Не мога да кажа нищо лошо за нея. Но не е тя причината хора да напускат, а самият шеф.
Както и в други фирми - никаква организация и комуникация между отделните хора. Бригадирите определят начина и ритъма на работа.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Не си губете времето да кандидатствате в тази фирма! Нито парите си заслужават, нито ще научите нещо ново! Само нерви и проблеми!


кандидат за работа

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ходих на интервю при тях, за позиция за която признавам не бях точно перфектния кандидат.
Но все пак те ме викнаха на интервю не аз тях.
Отивам, идва една жена, говорим си. Всичко нормално. Извика после един баш шеф, забравих му името.
Онзи дойде, говори 10 минути колко той е велик, колко аз съм никой, колко съм млад да ида изобщо при тях и т.н. Монолог от негова страна без да пита или да се поинтересува от нищо.
ОК, може да не съм бил идеалния кандидат, но пак казвам вие ме викате, явно за да избиваме комплекси на главния началник. Че циганката дето го хвалеше, явно е умряла....

Та случката ми се струва показателна за атмосферата и подхода им като цяло. С подобен род началници, няма как да се очаква каквото и да е.
Едно беше ясно - реших, че повече крака ми няма да стъпи там.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте.
Понеже мненията за фирмата са от преди 6-7 години ми се искаше да попитам дали някой може да ми даде по-актуална информация какво е положението към момента. Гледам, че постоянно имат обяви за технически ръководител. Интересно ми е дали просто имат мнгоо обекти или хората им си отиват ?
Някой може ли изкаже мнение относно техническите ръководители в Планекс Билд ?
Просто постоянно имат обява, че търсят хора и си мисля, че това може да е нож с две остриета. Да не се натреса на пачи яйца :D


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-2
Работна среда
-5

Здравейте!
Преди две години напуснах фирамата по свое желание. Основната причина беше г-жа Цветанка Александрова. Доскоро пазех на мобилния ми телефон  записи с истеричните и крясъци по колегите. Работих в Планекс Билд няколко месеца и през това време напуснаха трима колеги от ПТО отдела. Разбира се тя беше основната причина.
Помислете си добре преди да започнете работа в ПТО отдела!
 
 


настоящ служител

14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

Здравейте! Да, ако сте под 35, не е препоръчително да започвате в Планекс, в който и да е от отделите. Специално в София те имат един голям обект, който е Sofia1 с инвеститор BSR-София. След като самите хора от BSR търсят специалисти за позиции, които по договор трябва да се заемат от хора на Планекс, преценете сами доколко е успешно партньорството на BSR с Планекс.
Относно госпожа Цветанка Александрова - ръководител на ПТО - хубаво е като си ръководител на какъвто и да е отдел, да си по-знаещ(а), а служителите ти да изпълняват рутинните задачи, а не обратното, но тя може единствено да навиква, пардон контролира тези хора, без да им дава знания - доколкото ги има! извъм количествените сметки и цените. Госпожо, уважавайте хората си, за да уважават и Вас!  Защото в един момент Вие ще останете сама - във всякакъв смисъл! Благодаря!


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
4
Работна среда
-5

Аз работих няколко месец в ПТОто на фирмата. В тази връзка ми се искаше да дам малко информация на новопостъпващите:
1. Ако сте приели длъжността и сте почнали работа при тях, моят съвет е да си търсите работа. По време на моето полвингодишно пребиваване си тръгнаха или бяха уволнени около 7 човека от които 3ма от моят отдел, а непосредствено след мен още един колега напусна, та сумата е 4. Т.е. нагласете за временен престой.
2. По отношение на заплащане плащат коректно, като изключим последната заплата. Затова преопръчвам на новите колеги, които искат да се махат да го направят мълниеностно след взимане на заплата за да не влязат вътре много. Един колега се прецака вече с 1 месец предизвестие.
3. По отношение на работната опстановка ... като цяло стратегията е възможно най - малко задачи да се взимат. Въпроси не се задават. Задачите се дават хаотично и неясно. Добре е да се подсигурявате при изпълнението им. Като цяло е по - добре да се усмихвате, а не да говорите, защото може до ръководството да стигнат много изкривени цитати.
4. Допълнително бих посъветвал горещо колеги под 35 да не си губят изобщо времето. Другото е, ръководител пто е жена и респективно като мъж там няма да ви е много конфортно, но ако не вярвайте пробвайте :-)
 
Забравих да кажа за колегите: готини хора. Лесно се работи с тях и не се създават излишни проблеми или неудобства. Говоря не само за тези от птото, но и от другите отдели.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?