Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хубер Хаусбетроюнг ООД /img/frontend/nomap.png"

Хубер Хаусбетроюнг ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 8 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-8 от общо 8


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бих искал да споделя мнението си като клиент на тази фирма. Вече 3 години моя блок е клиент на фирмата и всички всички живущи с плащаме сляпо.
Услугите, които получаваме от фирмата са никакви.
Проблеми с асансьора, почиства се един път на седмица и то не добе, проблеми с ремонтите, изчезнали неща и тн.

Отношението на управителя Трайко е невероятно лицемерно и нагло. За всичкото това време този човек един път не е поел отговорност за проблемите и никога не е той виновен.
Лицемерно говои за "нашата" етажна собственост, "ние" като живущи в този блок и тн. Човек, не е приятно когато хората ти изборяват проблеми, за които ти се плаща да се погрижиш, ти да им говориш така.

Също така искам да отбележа, че след като направих проучване в интернет, компанията ми се струва доста съмнителна.
Сайта им hh-bg.eu просто е фиктивен, личи си че е скалъпен. Чудя се дали изобщо имат нещо общо с австрийската компания.

Моя блок вече си пусна педизвестието за прекратяването на договора с тази фирма, съветвам ви ако не ви харесва как тя си изпълнява услугите да направите същото.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички,

Бих искал да благодаря на всички служители, както и на всички клиенти, с които работим.

За пръв път посещавам този сайт и съм изумен от мненията, които прочетох. Разбира се, благодаря на тези, които са се изказали положително за нашата работа.

Бих искал накратко да допълня картината в някои мнения на наши клиенти.

Коментар към мнението на г-н Димитър Александров:

Нещата не стоят точно така. Имаше общо събрание, на което неизбрана фирма близка до г-н Александров. Проблемът при посочената и избрана фирма бе, че искат 80% аванс, пари, които етажната собственост нямаше. При всичките преговори да започнат с по-нисък аванс отговорът бе, че след десет дена, когато са готови ще очаквате останалите пари. Но нашата етажна собственост нямаше тези пари и хората нямаха възможност за бързо плащане след ремонта на вертикалните щрангове. Междувременно идваше есента. Аз разбирам, че най-лесно е да се оплюва някой да се използват епитети, като нагло и безочливо същество, но дали г-н Александров, който ме обвинява в какво ли не, за момент чу, това, което всеки път му казвах?! Той пусна жалба срещу мен и резултат нямаше, защото той не е прав. Благодаря за мнението му, но отново не смятам, че решението е да се плюе по някой, само защото търси решение на течащ покрив. Да не споменавам, че офертата бе по-ниска и фирмата се съгласи да се разрови плащането и.


Коментар към мнението на "Трайко Асенов е идиот":

Тук още от името, под което пише г-н Иван Христов от етажна собственост на ул. Кирил Попов 46, става ясно какъв човек пише. Не бих искал да коментирам подробно работата ни, просто всеки нормален човек може да направи своите изводи. Като допълнение бих могъл да добавя сумата, която етажната собственост ни дължи над 2000 лв, както и одобрените и извършени ремонти в етажната собственост. Не бих искал да коментирам психическото здраве на клиента си, защото не виждам как човек, запознат с фактите и цифрите сяда да пише подобни неща.


Съзнавам, че няма как всички да са доволни, но винаги съм призовавал към запазване на добрия тон. Отново го правя.

Поздрави


клиент

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Лицето Трайко Асенов от фирма Хубер е мошеник и тарикат на дребно. Управител съм на етажна собственост в сграда в гр. София. Наехме фирмата и за година и половина толкова ядове и проблеми ни създаде, че едва ли има накъде. Редовна практика е да надписва цени на ремонти, да манипулира отчети и да не извършва услуги спрямо качеството им. Редовно се забавя сметките плащането на сметките за ток.Правихме забележки, правихме събрания, но така и не пожела да признае грешките си. Най-нагло и нахално се държи и твърди, че вината е у всеки друг, но не и у него. Хара пазете се от тази фирма и този човек. Ще ви побелеят косите...


клиент

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, случайно попаднах на мненията ви. Аз съм живущ и член на управителен съвет в етажна собственост, която работи с фирма Хубер Хаусбетроюнг от над 4 години. Много доволен съм, както аз, така и съседите ми от професионалната работа на фирмата. Събират задълженията от всички, разплащат редовно сметките за ток,  асансьор и чистачка. Направиха ремонт на покрива, на щранговете за вода, на входната врата, сложиха чип система и много други подобрения, които без тях нямаше как да станат. Не мога да се съглася и с мнението ви, че г-н Асенов е непочтен. Монте наблюдения коренно се различават. Аз препоръчвам тази фирма на приятели и досега няма проблем!


бивш служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте случайно попаднах на вашите мнения преди години работех за г-н Асенов и сам повече от доволна заплатата беше прилична работното време беше супер а колегите невероятни по добри колеги не съм имала и едва ли ще имам когато имаше повече работа не принуждаваше работниците да останат или да работата като роботи тези които искаха оставаха разбира се с доплащане отношението my беше еднакво към всички причината да се махна беше че работата свърши иначе нямаше да се махна и не само аз сигурна сам че всички които са работили с него и за него са повече от доволни тъка че не се връзвайте на тези отрицателни коментари и сами ще се уверите


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте, казвам се Димитър Александров и входът, в който живея е клиент на въпросната фирма. Въпросният господин Асенов, с когото комуникираме е изключително нагло и безочливо същество. След взето решение на общото събрание на входа за ремонт на покрива от определена фирма с определени параметри, въпросното лице еднолично реши да възложи ремонта на друга фирма, предполагам срещу сериозна комисионна да изпълни този ремонт. Ремона беше извършен крайно непрофесионално и некачествено, за което съвсем скоро ще трябва да направим нови разходи.След като ние се усетихме обаче и поискахме обяснение за дейността му, той свика ново ОС, на което фалшифицира протокола за да може да си върже гащите. Още утре възнамерявам да пусна жалба до прокуратурата за разследване на случая, но на евентуалните му клиенти горещо препоръчвам по никакъв повод и причина да не се доверяват на тези откровени мошеници.


40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Моят съпруг пък работи в тази фирма и смея да кажа, че г-н Асенов е много коректен до момента!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Значи искам да предпазя и други хора, които биха имали неблагоразумието да се занимават с тази фирма. Значи кандидатствах за тяхна обява за Хигиенист за след строително почистване в jobs.bg. Още същия ден така нареченото лице за контакти на фирмата Трайко Асенов ми звъни на GSM-а и след обичайните въпроси за заплащенето, което в обявата не е посочено итн се разбрахме да се срещнем на другия ден за интервю близо до въпросния обект, който се намира близо до София Прес на Цариградско шосе. И така Трайко Асенов ми насрочи място за среща пред София Прес, пред бензиностанция Шел и ресторанта на Макдоналдс. Отивам в уречения час на другия ден и звъня на GSM-а, както предложи Асенов, като съм пристигнал да съм му звъннел и той щял да дойде. Какво става обаче, звъня аз и Асенов вдига и отсреща само Ало ало итн. Викам си може някакво смущение да има и затова да не ме чува, толкова близо да Цариградско шосе, въпреки чи аз го чувам идеално. Звъня 2, 3, 4 и така 15 пъти, като всеки път Трайко Асенов не ме чува и само ало ало или си изключва телефона и оператора съобщава, че абоната не е на линия. Значи какво да си помисля в случая, очевидно е че Асенов се правише на ударен и недочул, но дори и да не ме чуваше му се изписва номера на GSM-а ми и той много добре го знае, тъй като пръв ме потърси предния ден, знае за интервюто и за уречения час и не се вясна въобще. При последното позвъняване и отсрещното ало ало му теглих една майна и тръгнах.
Та да предупредя евентуалните кандидати за работа да имат едно на ум с тая фирма, за да не ги вземат за мезе и тях.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?