Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Богара ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,ул. Пере Тошев 107, ет. 6, ап. 16&markers=Пловдив,ул. Пере Тошев 107, ет. 6, ап. 16

Богара ООД

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 10 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 10


43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте мили хора и невероятни други недоразумения - странни същества.
Обикновено по света работник си има своите оплаквания от работодател и обратното,
работодателя се нуждае от условията, които е поставил. Тук средно положения няма...
Имайки предвид положението в страната е нужно просто малко уважение.
В положението и бизнеса има доста фирми, които собствениците "уж" са амбицирани -
до момента които вижда от работника добре свършена работа, обявявате за некадърник и
те гони като последната отрепка само и само да не ти плати.
Това е доста голямо разочарование за
българския бизнесмен. При това положение когато искаш да започнеш някъде подходяща работа виждаш нещата със съмнение и несигурност. Съответно се започва с поставяне на условия от твоя страна, защото имаш претенции за специалист.
Но работата е там, че има доста добри предприемачи, които наистина си гледат работата. За тях конкретно!... Някой запитал ли се е какво му коства на един работодател за да създаде един човек професионалист или по -точно казано един що годе добър кадър на който можеш да разчиташ. Почти всеки 2 мисли да дойде обеда да хапна,
да стане 6 следобед кроя на работния ден, че си имам моя работа. - Еми добре върши си твоята работа като е толкова важна! Нали идеята е да работиш, да се прехранваш, да гледаш семейство. Не те ли амбицира това да станеш колкото се може по-добър в работата си и да поискаш други блага -
повишение например. Къде отиде това? Това остарял метод ли е? В кой век живеем? За съжаление младите, а и не само младите искат спейки да получават пари.
Това е едно малко общо с което описах ситуацията в страната.
Що се касае за хората на които се изсипаха
толкова много словоизлияния, ще кажа:
Не се ли срамувате от себе си? Знаете "БОГАРА" е
рекламна агенция. Клиент се гради с години.
Коментари и обобщения относно работата вътре в колектива дали на висок тон или не ги има по целия свят.
Това е част от работата. Тук е нещото, което трябва да кажа, е че тези и или този които писал това е направил престъпление. Той трябва да бъде съден, той няма право да изнася информация за отношенията или каквото и друго да било от фирмата.
Така! Обръщение към Мили същества, малки дребни
гноми и други празни пространства във Вселената -
вие убивате единствено себе си, вие за нас хората, които работят с "БОГАРА" сте обвързани и венчани во веки веков с безграничната простотия.
Обръщение към новите работодатели! Хора внимавайте какво
си поръчвате!...


бивш служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Аз също съм бивш служител! Агресивни и комплексирани хора там не видях, за заплахи и физическа саморазправа пък НЕ МОЖЕ И ДА СТАВА ДУМА!
Хора моля ви се дръжте се адекеватно! Това, че сте се разочаровали по някаква причина не е повод да съчинявате истории! Негативно отношение не съм видяла - дори напротив държат се приятелски и те насърчават да развиваш потенцяла си с курсове, книги, семинари. Нападки и подигравки също няма! Нормални офис шеги - дори приятелски! Това че някой е склонен да драматизира или да чува несъществуваши неща е нечии личностен проблем.
Да - активни и дейни хора са и ходят по доста събития, НО никого не задъжават да ходи с тях! Те винаги те канят, ако имаш интерес! За мен това си е повече от мило!
Относно работата - да перфекционисти са и гледат детайлите и именно затова са толкова добри в това което правят! Ако повече фирми работиха като тях, нещата в тази държава щяха да са много по-добре.
В професионално отношение това, което съм научила при тях, в нито една школа не ми го дадоха!

Това, че нямало свобода за креативно мислене също е тотално изкривено изказване! Клиентите им са със много конкретни и специфични изисквания и логично, дизайнера ги познава най-добре. Това, че дава насоки или конкретно описание, как дадено нещо да се направи само ти спестява време и ти улеснява работата!

Единствената причина аз да не работя все още там, е че връзката ми ме отведе на друго място. И уверявам ви намеса в личния живот или манипулация от тяхна страняа не е имало.

Не съм имала и проблеми с документите! Всичко си беше съвсем нормално.

Дори сега, когато имам възможност ходя с тях на някои мироприятия и вързани хорада работят не съм видяла :D Дори напротив.


бивш служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Казвам се Горан и имах удоволствието да работя с Богара ООД няколко месеца в края на 2016г и началото на 2017г. Имах граждански договор, но ми предоставиха работно място и използвах тази възможност вместо да работя у дома.
Чувствам се отвратително като трябва да си спомня че съм работил на 2 м от човек който е способен на толкова долно поведение и толкова мерзост като дамата с първите три поста.
Твърдо и недвусмислено заявявам че ми е пределно ясно, че автора на всичките лъжи е една и съща жена - чието име точно в момента не си спомням.
Очевидно и тя не си го спомня /което не ме учудва пред вид манталитета и/ или и самата тя се срамува от собственото си име и визия. Тя е дебеличка затворена в себе си егоистка, но стоеше на най- хубавото място в целия офис. Вероятно няма да излъжа ако кажа че беше и най- привилигированата особа в целия офис. Очевидно правилна е поговорката храни куче да те лае.
Естествено всеки си носи кръста и лъжите които е набълвала си лежат на нейната сметка. Аз няма да се спирам на работата там - ще попитам само дали си спомня подаръците които получаваше заедно с целия екип във връзка с всички празници.
Нямам нужда от отговор, но ще попитам: Уважаема госпожо, Вашият съпруг подарил ли ви е толкова цветя колкото Вие /както и всички останали дами в офиса/ сте получила от бившия си шеф...
Е, наистина няма нужда от отговор.
Не зная дали ще имате смелостта да си признаете, че на коледното парти натресохте на екипа ни и мъжа си, който злоупотреби с алкохола все едно че света свършва утре. Тогава шефовете не бяха такива каквито ги описвате тук и бяха най- готините. Уважаема красива госпожо - спомняте ли си как лично вие накарахте съпруга си да спре с пиянските си приказки и да не тормози шефа ви. Едва ли....
Работното време: - уважаема госпожо, съвсем открито ви заявявам - вие сте лъжкиня. От целия екип вие бяхте единствената която си тръгвахте всеки ден точно на секундата.
Тъй като лично аз превеждах на български език, системата за администриране на работните места, зная, че е много лесно да се види колко нагло лъжете.
Ще споделя и още нещо: От целия екип само вие не останахте нито веднъж на обяд с екипа - който обяд и до ден днешен се заплаща от собственика. Само че е по лесно да излъжете, вместо да поискате извинение.
Сега вече зная защо - случайно видях къде ходите през обедната си почивка. Въобще не бих изключил точно поради същата причина да лъжете за оставането след работа и работа през почивните дни. Може и да е вярно това - но сигурно сте била невидима - защото не съм ви видял нито веднъж.
И накрая: Разбрах защо и при какви обстоятелства сте напуснала - имайте доблест и се извинете официално.
Тази фирма е доказала какво може, видно е какви клиенти има и как работи. Каквото и да напишете, едва ли ще ги съборите, но така със сигурност ще покажете що за прелест ненагледна сте вие самата.
Между другото, тия дни ще мина да видя колегите и ще попитам как беше името ви. Така, че ще си довърша описанието тук.
А, сетих се още нещо - вие вероятно сте забравила. Имам някъде / ще я издиря/ визитка на съпруга ви, защото смятах да си поправям лаптопа при него. Спомняте ли си "Уважаема" визитките на съпруга ви - тези визитки бяха правени от същата тази фирма и аз лично ги взех от печатницата. Та за визитките - Същата тази шефка която оплювате ви ги подари и не ви кара да ги плащате.
Хайде бъдете си здрава и палете свещички, щото възмездие има - и колкото по късно, толкова по-заслужено.


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Абсолютни професионалисти!
Много приятелска работна среда и позитивни хора!

Срещнах истинска подкрепа и помощ от екипа, дори при допуснати грешки.


40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте! Прочетох останалите мнения който са написани бих казала, че няма почти нищо вярно да не кажа всичко.
Аз съм бивш служител, не са ме били, не се проявявали агресия към мен или към някой друг.
Да бъдем честни, че в която и фирма да работим все нещо няма да ни харесва, шефове, заплати, работно време и така нататък.
Аз лично докато съм работила там не съм оставала след работно време дори шефката ме "гонише" да си тръгвам щом стане 18:00/10, не съм работила в неделя в някой случай когато примерно се отработват празници тя казваше на мен не ми се работи и утре няма да отработваме!
Не знам дали някой ще ми повярва пред вид четирите мнения който прочетох, но това е факт.
Що се отнася до това, че са искали да се отдадеш на фирмата посочете ми един шеф в България който да изисква това!?
За накрая ще кажа само, че съм научила страшно много за професията именно в тази фирма.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Прочетох останалите мнения който са написани бих казала, че няма почти нищо вярно да не кажа всичко.
Аз съм бивш служител, не са ме били, не се проявявали агресия към мен или към някой друг.
Да бъдем честни, че в която и фирма да работим все нещо няма да ни харесва, шефове, заплати, работно време и така нататък.
Аз лично докато съм работила там не съм оставала след работно време дори шефката ме "гонише" да си тръгвам щом стане 18:00/10, не съм работила в неделя в някой случай когато примерно се отработват празници тя казваше на мен не ми се работи и утре няма да отработваме!
Не знам дали някой ще ми повярва пред вид четирите мнения който прочетох, но това е факт.
Що се отнася до това, че са искали да се отдадеш на фирмата посочете ми един шеф в България който да изисква това!?
За накрая ще кажа само, че съм научила страшно много за професията именно в тази фирма.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моля, коментиращите преди мен да дадат координати за връзка. Искам да споделя нещо с вас, а да ми дадете съвет по въпроса. Моля, много е важно!


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

Подкрепям предните два коментара. Към всичко, което е изброено, мога да добавя, че в началото уж всичко е на шега, уж само се "бъзикат" и се хилят нагло, докато уж се шегуват с теб. В един момент "шегите" стават все повече и все по-нагли, и вече не се отправят лично към подчинения, а се включва и тяхното семейство. Манипулират те така, че да убедят, че не можеш да си вършиш работата както трябва и едва ли не там си получил шанса на живота си, защото, видиш ли, те са най-великата рекламна агенция в цяла България.
Шефката постоянно се фука, че имала 20 години опит и по-добър графичен дизайнер от нея няма, всички останали фирки, с които работят са некадърници и тн. Валят обиди по съответните фирми, крещи се на живо и по телефона, вдигат се луди скандали, които, като се връщаш от обедна почивка, се чуват още от входа на хотел "Реал" (фирмата е на 4-тия етаж).
Унижават персонала си, шефката обижда, крещи за най-малкото и постоянно посочва вратата. А когато накравя ти прекипи и си хванеш чантата, почва да се излива още повече злоба, че си неблагодарник, започва още по-бясно крещене, агресия. Цялата се зачервява, налита на бой, след това изсипва маса помия по твой адрес пред други хора.
Следват проблеми с документите, които така или иначе са пълен фалш, защото нищо писано в тях не отговаря на реалността.
Общо взето работиш за малко пари, натоварването е страшно много, работи се вечер 2-3 часа след работно време, да не говорим, че и уикендите понякога също се работи (което по принцип не би било проблем, ако си в една нормална фирма и знаеш, че имаш доста работа за вършене с кратки крайни срокове). Постоянно се измислят всякакви простотии, на които "всички да ходим заедно", все едно човек си няма личен живот и не иска в 9 да се прибере, да се види със семейството си и да си почине като хората....
Луда работа, бягайте.


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

Абсолютно съм съгласа с мнението Ви. Адреса на фирмата е Капитан Райчо 86, зад хотел Реал, на 4 етаж, а другият адрес може би е на счетоводството или кой знае. Много злобни и комплексирани работодатели, които унижават, манипулират, заплашват, обиждат, нагрубяват, крещат и вдигат истерични скандали всеки ден. Искат да обсебят всеки, опитват се всячески да измъкнат информация за личния живот на човек, за близките му и т.н. Първо подмолно и лицемерно, с цел манипулация си разказват своите тежки и болни истории, опитват се да ти втълпят, че си болен и че имаш проблеми като тяхните и не само. А този сценарии се повтаря с всеки нов служител. В тази фирма човек няма лично време за себе си, работи се до късно, събота и неделя също за малко пари. Опитват се по-всякакъв начин да те вържат за тях, като те черпят или ти предлагат да направят нещо за теб и ако им позволиш тогава те карат да се чувстваш длъжен и да не им отказваш за всяка една лудост която измислят. Искат след работа и в "уж" почивните ти дни да си с тях. Те нямат приятели или хора с които да излизат. За това и моят съвет е даже и да започнете там работа имайте едно на ум и усетите ли, че нещата започват да стават сериозни, бягайте!


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-2
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-4

Имам много ниско мнение за работодателите в тази фирма. Те са агресивни, на моменти дори неадекватни, служат си с манипулации, със заплахи и физическа саморазправа. Заплашват със съд и дисциплинарно уволнение(след подадена молба за напускане с месечно предизвестие). Договорите на служителите им не отговарят на изпълняваната длъжност, същото важи за осигуровките. Работното време в 90% от времето е удължено, всеки ден се работи от 9 до 19:30, няколко пъти в месеца до 21ч. През съботите и неделите също често се работи. Отношението е изключително негативно и обидно, оронващо личното достойнство, семейството, уменията и компетенциите на служителя. Редовна намеса в семейните взаимоотношения на служителя, свързано с подигравки, нападки и подхвърляния. В началото поведението е добро, след втория месец започва да се влошава. Служителите получават нападки и подигравки, също свързани със здравословното им състояние, пропорции на тялото, невъзможност за зачеване и тн.
Работодателите изпитват силно чувство за собственост спрямо подчинените им и се намесват в личния им живот.
Няма свобода за креативно мислене, предлагане на идеи, обсъждане на идеи.
За разлика от работодателите, колективът е позитивен и предразполагащ. Служителите до момента винаги са били от 1 до 2, като се сменят на 6 месеца или година, поради по-горе изброените причини.
Личният ми и приятелски съвет към всички, обмислящи кандидатстване в тази фирма е да не го правят, защото рано или късно ще стигнат до моето мнение и опит с тези хора (и не само моето).

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?