Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Богара ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,ул. Пере Тошев 107, ет. 6, ап. 16&markers=Пловдив,ул. Пере Тошев 107, ет. 6, ап. 16

Богара ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 13


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Абсолютна неадекватщина.
Кандидатствах за управител в джобс,след около седмица ми изпратиха имейл,че съм удобрена за интервю и се виждаше , че този имейл е препратен на още 20 човека.На края на имейла,мениджъра си беше объркал номера,на който трябваше да звънна за обратна връзка. Писах им,че номера е объркан и ако е удобно да ми пратят правилен,за да се свържем,отговор-никакъв. След още седмица ми звъни жена,по гласа според мен от ромски произход да ме покани на интервю на другия ден.Обясних й,че чаках отговор,защото беше объркан номера,нейния отговор беше “Ми, кво да ти кажа,нормално”


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Коректна фирма, в която научих много и надградих много. Това беше първата ми работа след Академията и нямах никакъв практически опит. Срещнах търпение, човешко отношение и професионализъм и от колегите и от ръководството. Изключително съм благодарна за подадената ръка и възможност да стартирам професионалната си кариера сред хора с опит и желание да ти дадат шанс. Толкова рядко се среща да се наеме човек без практика, така че аз оценявам високо отношението, което получих. Благодаря!


-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-5

От цялата тази изсипана драма, става ясно, че всички коментари, защитаващи фирмата, са писани от шефове/дъщери и синове на шефове и семейни приятели. Това за мен са неадекватни коментари и мнения, защото не познавам човек, който не би защтил семейния си бизнес.

А и на никого не би му пукало толкова много за фирмата, в която работи, че да напише цял ферман за нея, освен ако не е негова/на приятел и не го касае пряко.

Хора, собственици и технте приятели - така само се излагате.


43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте мили хора и невероятни други недоразумения - странни същества.
Обикновено по света работник си има своите оплаквания от работодател и обратното,
работодателя се нуждае от условията, които е поставил. Тук средно положения няма...
Имайки предвид положението в страната е нужно просто малко уважение.
В положението и бизнеса има доста фирми, които собствениците "уж" са амбицирани -
до момента които вижда от работника добре свършена работа, обявявате за некадърник и
те гони като последната отрепка само и само да не ти плати.
Това е доста голямо разочарование за
българския бизнесмен. При това положение когато искаш да започнеш някъде подходяща работа виждаш нещата със съмнение и несигурност. Съответно се започва с поставяне на условия от твоя страна, защото имаш претенции за специалист.
Но работата е там, че има доста добри предприемачи, които наистина си гледат работата. За тях конкретно!... Някой запитал ли се е какво му коства на един работодател за да създаде един човек професионалист или по -точно казано един що годе добър кадър на който можеш да разчиташ. Почти всеки 2 мисли да дойде обеда да хапна,
да стане 6 следобед кроя на работния ден, че си имам моя работа. - Еми добре върши си твоята работа като е толкова важна! Нали идеята е да работиш, да се прехранваш, да гледаш семейство. Не те ли амбицира това да станеш колкото се може по-добър в работата си и да поискаш други блага -
повишение например. Къде отиде това? Това остарял метод ли е? В кой век живеем? За съжаление младите, а и не само младите искат спейки да получават пари.
Това е едно малко общо с което описах ситуацията в страната.
Що се касае за хората на които се изсипаха
толкова много словоизлияния, ще кажа:
Не се ли срамувате от себе си? Знаете "БОГАРА" е
рекламна агенция. Клиент се гради с години.
Коментари и обобщения относно работата вътре в колектива дали на висок тон или не ги има по целия свят.
Това е част от работата. Тук е нещото, което трябва да кажа, е че тези и или този които писал това е направил престъпление. Той трябва да бъде съден, той няма право да изнася информация за отношенията или каквото и друго да било от фирмата.
Така! Обръщение към Мили същества, малки дребни
гноми и други празни пространства във Вселената -
вие убивате единствено себе си, вие за нас хората, които работят с "БОГАРА" сте обвързани и венчани во веки веков с безграничната простотия.
Обръщение към новите работодатели! Хора внимавайте какво
си поръчвате!...


бивш служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Аз също съм бивш служител! Агресивни и комплексирани хора там не видях, за заплахи и физическа саморазправа пък НЕ МОЖЕ И ДА СТАВА ДУМА!
Хора моля ви се дръжте се адекеватно! Това, че сте се разочаровали по някаква причина не е повод да съчинявате истории! Негативно отношение не съм видяла - дори напротив държат се приятелски и те насърчават да развиваш потенцяла си с курсове, книги, семинари. Нападки и подигравки също няма! Нормални офис шеги - дори приятелски! Това че някой е склонен да драматизира или да чува несъществуваши неща е нечии личностен проблем.
Да - активни и дейни хора са и ходят по доста събития, НО никого не задъжават да ходи с тях! Те винаги те канят, ако имаш интерес! За мен това си е повече от мило!
Относно работата - да перфекционисти са и гледат детайлите и именно затова са толкова добри в това което правят! Ако повече фирми работиха като тях, нещата в тази държава щяха да са много по-добре.
В професионално отношение това, което съм научила при тях, в нито една школа не ми го дадоха!

Това, че нямало свобода за креативно мислене също е тотално изкривено изказване! Клиентите им са със много конкретни и специфични изисквания и логично, дизайнера ги познава най-добре. Това, че дава насоки или конкретно описание, как дадено нещо да се направи само ти спестява време и ти улеснява работата!

Единствената причина аз да не работя все още там, е че връзката ми ме отведе на друго място. И уверявам ви намеса в личния живот или манипулация от тяхна страняа не е имало.

Не съм имала и проблеми с документите! Всичко си беше съвсем нормално.

Дори сега, когато имам възможност ходя с тях на някои мироприятия и вързани хорада работят не съм видяла :D Дори напротив.


бивш служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Казвам се Горан и имах удоволствието да работя с Богара ООД няколко месеца в края на 2016г и началото на 2017г. Имах граждански договор, но ми предоставиха работно място и използвах тази възможност вместо да работя у дома.
Чувствам се отвратително като трябва да си спомня че съм работил на 2 м от човек който е способен на толкова долно поведение и толкова мерзост като дамата с първите три поста.
Твърдо и недвусмислено заявявам че ми е пределно ясно, че автора на всичките лъжи е една и съща жена - чието име точно в момента не си спомням.
Очевидно и тя не си го спомня /което не ме учудва пред вид манталитета и/ или и самата тя се срамува от собственото си име и визия. Тя е дебеличка затворена в себе си егоистка, но стоеше на най- хубавото място в целия офис. Вероятно няма да излъжа ако кажа че беше и най- привилигированата особа в целия офис. Очевидно правилна е поговорката храни куче да те лае.
Естествено всеки си носи кръста и лъжите които е набълвала си лежат на нейната сметка. Аз няма да се спирам на работата там - ще попитам само дали си спомня подаръците които получаваше заедно с целия екип във връзка с всички празници.
Нямам нужда от отговор, но ще попитам: Уважаема госпожо, Вашият съпруг подарил ли ви е толкова цветя колкото Вие /както и всички останали дами в офиса/ сте получила от бившия си шеф...
Е, наистина няма нужда от отговор.
Не зная дали ще имате смелостта да си признаете, че на коледното парти натресохте на екипа ни и мъжа си, който злоупотреби с алкохола все едно че света свършва утре. Тогава шефовете не бяха такива каквито ги описвате тук и бяха най- готините. Уважаема красива госпожо - спомняте ли си как лично вие накарахте съпруга си да спре с пиянските си приказки и да не тормози шефа ви. Едва ли....
Работното време: - уважаема госпожо, съвсем открито ви заявявам - вие сте лъжкиня. От целия екип вие бяхте единствената която си тръгвахте всеки ден точно на секундата.
Тъй като лично аз превеждах на български език, системата за администриране на работните места, зная, че е много лесно да се види колко нагло лъжете.
Ще споделя и още нещо: От целия екип само вие не останахте нито веднъж на обяд с екипа - който обяд и до ден днешен се заплаща от собственика. Само че е по лесно да излъжете, вместо да поискате извинение.
Сега вече зная защо - случайно видях къде ходите през обедната си почивка. Въобще не бих изключил точно поради същата причина да лъжете за оставането след работа и работа през почивните дни. Може и да е вярно това - но сигурно сте била невидима - защото не съм ви видял нито веднъж.
И накрая: Разбрах защо и при какви обстоятелства сте напуснала - имайте доблест и се извинете официално.
Тази фирма е доказала какво може, видно е какви клиенти има и как работи. Каквото и да напишете, едва ли ще ги съборите, но така със сигурност ще покажете що за прелест ненагледна сте вие самата.
Между другото, тия дни ще мина да видя колегите и ще попитам как беше името ви. Така, че ще си довърша описанието тук.
А, сетих се още нещо - вие вероятно сте забравила. Имам някъде / ще я издиря/ визитка на съпруга ви, защото смятах да си поправям лаптопа при него. Спомняте ли си "Уважаема" визитките на съпруга ви - тези визитки бяха правени от същата тази фирма и аз лично ги взех от печатницата. Та за визитките - Същата тази шефка която оплювате ви ги подари и не ви кара да ги плащате.
Хайде бъдете си здрава и палете свещички, щото възмездие има - и колкото по късно, толкова по-заслужено.


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Абсолютни професионалисти!
Много приятелска работна среда и позитивни хора!

Срещнах истинска подкрепа и помощ от екипа, дори при допуснати грешки.


40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте! Прочетох останалите мнения който са написани бих казала, че няма почти нищо вярно да не кажа всичко.
Аз съм бивш служител, не са ме били, не се проявявали агресия към мен или към някой друг.
Да бъдем честни, че в която и фирма да работим все нещо няма да ни харесва, шефове, заплати, работно време и така нататък.
Аз лично докато съм работила там не съм оставала след работно време дори шефката ме "гонише" да си тръгвам щом стане 18:00/10, не съм работила в неделя в някой случай когато примерно се отработват празници тя казваше на мен не ми се работи и утре няма да отработваме!
Не знам дали някой ще ми повярва пред вид четирите мнения който прочетох, но това е факт.
Що се отнася до това, че са искали да се отдадеш на фирмата посочете ми един шеф в България който да изисква това!?
За накрая ще кажа само, че съм научила страшно много за професията именно в тази фирма.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Прочетох останалите мнения който са написани бих казала, че няма почти нищо вярно да не кажа всичко.
Аз съм бивш служител, не са ме били, не се проявявали агресия към мен или към някой друг.
Да бъдем честни, че в която и фирма да работим все нещо няма да ни харесва, шефове, заплати, работно време и така нататък.
Аз лично докато съм работила там не съм оставала след работно време дори шефката ме "гонише" да си тръгвам щом стане 18:00/10, не съм работила в неделя в някой случай когато примерно се отработват празници тя казваше на мен не ми се работи и утре няма да отработваме!
Не знам дали някой ще ми повярва пред вид четирите мнения който прочетох, но това е факт.
Що се отнася до това, че са искали да се отдадеш на фирмата посочете ми един шеф в България който да изисква това!?
За накрая ще кажа само, че съм научила страшно много за професията именно в тази фирма.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моля, коментиращите преди мен да дадат координати за връзка. Искам да споделя нещо с вас, а да ми дадете съвет по въпроса. Моля, много е важно!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?