Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Зена Перфект ООД /img/frontend/nomap.png"

Зена Перфект ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
1
Потенциал
0
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
-5

Няколко факта в сила след последното събиране от 02.02.2010 г
1. забранено е в работно време да се ходи до тоалетна и да се говори по телефон
- всяко ходене до тоалетната в работно време води до намаляване на отработеното време с 10 мин. (т.е. ако отидеш 6 пъти до тоалетна, раб. време/заплата и т.н./ се намаляват с 1 час за деня. Алтернатива - "оставайте да работите до по-късно"
- всеки телефонен разговор има същите последствия, но минутите са по 5
2. до края на м.март 2010, в края на всеки месец шивачките ще трябва да си пускат неплатен отпуск за месеца.Така ще плащат по-малко осигуровки и същевременно няма как при евентуална проверка да бъдат хванати. Същевременно обаче няма как да бъде ползван болничен...
3. отоплението в цеха се използва така, че температурата да не бъде повече от 15 градуса (парното се спира на обяд, климатици не се включват...). Разбира се, макар и рядко има изключения.
4. И накрая (просто мисля, че няма нужда от повече) - постоянно натякване "Вие нищо не сте разбрали от кризата. Получавате си заплатите". Т.е. вие не си изкарвате заплатите, но ги получавате. А за нас пари не остават. В същото време, това не им пречи да поддържат богат автопарк, деца учещи в чужбина, да строят хотел и т.н.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?