Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Смарт Трейдинг ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Триадица, ул. Йордан Йовков, бл. 9, вх. Б, ет. 2, ап. 50&markers=София,Район р-н Триадица, ул. Йордан Йовков, бл. 9, вх. Б, ет. 2, ап. 50

Смарт Трейдинг ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-2
Работна среда
-5

 Трудно бих описал това царство на феодализма!..Фирма с невероятно текучество на служители, забавяне на заплати, глоби и всяващо ужас отношение към персонала.. Много от новодошлите не издържат на този изкуствено поддържан ( с неясна цел) режим и напускат, още преди да вземат първата си заплата. Работните задачи не са ясно регламентирани и липсва всякакъв мениджмънт, на работещите се гледа като на РОБИ, и при тотална липса на елементарно човешко отношение!


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-3

Заплащане - не на време, парични глоби, осугуряват те на мин заплата.Уважение - липсва.Привилегии - работиш след работно време и съботите даже,Фирмена сигурност  - по текучеството на персонала което е голямо тоест никаква.Ангажираност - в почивният ти ден неделя ти се обаждат за да ти кажат задачите за седмицата,Потенциал за развитие - копаш на едно място, Местоположение - центъра на София, Колеги -стресирани.Работна среда - колегите са готини ама не можеш да им го кажеш понеже това се смята за заговор срещу фирмата.   

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?