Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Импулс АД /img/frontend/nomap.png"

Импулс АД

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-3
Работна среда
-5

Не си заслужава да си губите времето в тази фирмичка. Подхвърлят ви трохички като заплащане на границата на минималната заплата. При постъпване обещания големи без никакво покритие ръководния състав кръгла нула кашавела се е взел за голяма работа но си остава слаб ритнитопковец, за началниците на цехове да не ви говоря с разбирания и маниери от преди век пенсионерски колектив. Никаква перспектива за развитие!!! МИЗЕРНО ЗАПЛАЩАНЕ ЕДНО ОТ НАЙ-НИСКИТЕ Е ОБЛАСТТА!!!! Колектив никакъв, е ако сте с дълг език да чешете самочувствието на началника може да ви пусне ДМС 15-200лева. Пълна некомпетентност и аматьорщина. С две думи БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ИМПУЛС!!!


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-4

Фирмата се развива що годе добре за условията на габровската икономика. Заплатите са добри - около 300 лв. Работи се под напрежение и с много извънреден труд който се заплаща на ръка. Почивни дни - положението е отвратително, работи се  без да дават почивни дни, работи се по време на отпуск, празнични дни и всяка събота и неделя  . Отпуски - трудно се дават, влачат се с години от някои хора. Условия на труд - задоволителни. Охрана на труда - имитира се дейност. Колектив - няма такъв, всеки дърпа чергата към себе си.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?