Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Трудова борса '' Елит '' - Бургас /img/frontend/nomap.png"

Трудова борса '' Елит '' - Бургас

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

На мен пък ми намериха работа.Да заплатих 15лв,обадиха ми се чак след около месец.но аз отказах интервюто.После след две-три седмици пак ми се обадиха за друго интервю,отидох и ме взеха на работа и така още съм си на работа.


кандидат за работа

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-1
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Та тези са пълна фантасмагория по мое мнение . Или ако са намерили работа на някого , то това е било изолирана случайност .
Въпреки , че пазара е супер свит те непрестанно пускат обяви за свободни позиции . Обаждаш се и ти казват да отидеш на място и да носиш 15 лева за регистрация . Информация не ти дават никаква - нито за работодателя , нито за евентуалното заплащане , нито за работното време ...абе нищо ...и това под предлог за конфиденциалност . Та тогава ме чукна , че такъв работодател изобщо не съществува , а те си търсят рибки-абонати , но си рекох - много си подозрителен ....тези са стара фирма ... и така приспах будната си съвест ..за момент . Та даваш им парите уж да ти подготвят образцово CV , в пълен унисон с европейските изисквания , а те преписват едно две изречения , сканират ти снимката и още там каквото им трябва и когато им заявиш , че CV-то , което ти си подготвил изглежда по същия начин , само че е е два пъти по-пригледно и три пъти  по-детайлно , те те обвиняват в непознаване на материята и прочие плупости .....аз обаче и тук не се отказах ...смятайте за какъв идиот става дума !  Така .... започва описване на трудовия стаж , който имаш ....... тук всичко е в твоя полза .... не е необходимо да доказваш нищо , само си избираш работодател , период на заетост и каквито искаш други подробности ....всичко се приема без възражения ..... може да си на 26 години и да пишеш например , че имаш 8 години стаж в танкерното плаване под чужд флаг . Никой не ти иска да доказваш каквото и да е .  И .....написваш си лъжите ..... след което започват култови въпроси от порядъка на : Ама колко добър шофьор си ?  Ти казваш ....ами карам ежедневно от 10 години , никога не съм катострофирал , както може да се уверите от книжката и талона ми , които от петнайсет минути стоят пред вас .....а те ти казват : Нас не ни интересува от кога караш и дали си катострофирал , питаме те колко добър си на волана ......при което аз отговарям : а това ли било , ами много съм добър , в същност съм невъобразимо добър ......знам , че е смешно но тази глупост напълно ги удовлетвори . Та в това се изразява професионалната им помощ и посредничество на пазара на труда .
Дават ти номер и ти заръчват да идваш всяка седмица да проверяваш ....при който ритуал винаги те се отговаря : - Още няма нищо , сега работодателя е в отпуск и още не е разгледал кандидатурите  .... О-о-о чакай , чакай  . Какъв език владееше ...английски значи ....защото на едни наши партньори им трябва човек с италиянски .... но нищо...... ти наминавай . Та наминавах аз 1 месец и ми писна . Изминаха още 4 месеца , но никой не благоволи дори да ми съобщи , че не съм одобрен .....явно управителя още е в отпуск .
При въпросното наминаване се срещаш с другите наминаващи ..... всички наминавате да пийнете една студена водица ....на стойност 15 лв.
 А обявите продължават да излизат .....и така до ден днешен .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?