Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Zlatina PR Services - Златина Савова /img/frontend/nomap.png"

Zlatina PR Services - Златина Савова

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


клиент

27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
1
Колеги
4
Работна среда
3

Това е фирмата на Жената-форум Златина Савова.
Жената е интернет звезда, много е известна в Интернет. Тя е върла почитателка на Слави Трифонов и тази фирма е за ПР. Тя ми прави ПР и съдейки по това колко успешна е направила себе си, мисла че скоро и аз ще стана звезда.
Ето нейната биография:
"Златина Савова е родена на 28 декември 1978 г в гр. Пловдив, България. Тя е най-известната личност от български произход в Интернет. Наричана е "Жената-форум" и "Кралицата на Интернет". Тя е най-известната българка сред потребителите на форуми и чатове в българското Интернет пространство. Прочува се през 2003 година със своите мнения из множество български форуми. През 2005-2007 година не се занимава с писане по форуми, обаче след това отново става активна форумка. Завършила е готварство и сама казва за себе си, че приготвя невероятно вкусен крем нишесте. Златина е известна с това, че е най-върлата почитателка на ТВ водещия Слави Трифонов. Златина е привърженичка на НДСВ. За нея управлението на НДСВ (2001-2005) е най-доброто управление на страната след 1989 г. "Винаги ще помня периода 2001-2005 с добро. Тогава България беше много развита страна, имаше икономически ръст. Телевизиите бяха по-интересни, а сега, като изключим любимото ми "Шоуто на Слави", дават само бози и простотии като Сървайвър и иг Брадър."

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?