Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Иновасис ООД /img/frontend/nomap.png"

Иновасис ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


бивш служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Нищо лошо не мога да кажа за фирмата.
Колегите бяха супер готини и отзивчиви, научих адски много от тях.
Уважението е на макс, винаги са се съобразявали с това че съм студен и са ме пускали винаги когато ми се налага, и никога не съм имал чуството че съм просто някакъв програмист и нямам право на дума.
Според мен заплащането си е доста на ниво, конкурира се и даже и надминава заплащането в по-големи фирми. Естествено не може от първия месец да взимаш голяма заплата.
Натоварването си е напълно нормално.
Лично за мен местоположението беше златно, беше ми на 5 минути от вкъщи и на 10 от университета. Офисът е уютен и просторен.


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
2

Здравейте колеги. Като бивш служител на фирмата останах адски разочарован от някои колеги и от шефа на фирмата г-н Иван Славев и то точно по коледните празници, когато ни предстоеше фирмено парти, заради интрига от колегата с хубавия коментар, който си пада леко помазен на шефа.

Силно подкрепям коментара на колегите "georgiev" и "Атанас" и със сигурност не бих препоръчал фирмата на някой приятел или колега !

Оценките, които съм поставил са на база личната ми преценка като ги поставям месец и половина след като не работя за компанията и не са спонтанни. Опитал съм се да се изразя доста обективно и експресивно.

С няколко думи, ако уважавате себе си, имате предишен опит или искате да се развивате повярвайте ми, не сте избрали правилното място :)

оценките, които съм поставил от -5 / +5 са следните:

{
"заплащане":{
"оценка":"3",
"лично мнение":"От към заплащане са сигурни и поставям тази оценка, защото винаги са били точни,
превеждали са парите точно на време и след като вече не бях служител на фирмата и беше останала половин заплата, които имам да взимам ми ги изчистиха на следващият месец, за което евала и не се надявах особенно. Смъквам две звезди единствено заради размера на възнаграждението спрямо други фирми"
},
"уважение":{
"оценка":"-5",
"лично мнение":"Давам тази оценка, защото там си бай хуй и си просто един ресурс, който смятат, че могат да заменят лесно. Имат очаквания да работиш извън работно време и да се мазниш иначе уважението е една фасада. За междуколегиално уважение може да се говори до някъде и там нещата стоят малко по-добре"
},
"привилегии":{
"оценка":"-3",
"лично мнение":"Смъквам 2 звезди за всяка една привилегия, която имах като служител, а те са безплатно кафе и излизане на терасата за бърза цигара"
},
"фирмена сигурност":{
"оценка":"-5",
"лично мнение":"37% от фирмите в България дават коледни бонуси на служителите си. След като месец преди това заплатата ми беше вдигната с 20% и бях минал изпитателният срок. Като се има в предвид, че исках неплатен отпуск 2 седмици за да мога да смогна с неща в личният си живот защото и уча същевременно и получих отказ с който пичовски се съобразик като по закон на служител се пада по веднъж да ползва не платен отпуск независимо от мнението на неговите работодатели, осъзнах, че няма нищо сигурно защото като гръм от ясно небе шефа ме извика на същият ден, на който трябваше да заминем за друг град за фирменото парти "предположих за нови задачи тъй като бях отметнал всичките дадени ми и дори си поисках" и поради интрига от друг колега ми каза, че иска да се разделим и ме натисна по взаимно съгласие от днес за днес като днес ти е последният работен ден..Пича просто ми направи услуга да не чакам срока на предизвестие от моя страна който е 2 месеца /който не мога да скипна както той може/ и на същата седмица мислих да го дам, но осъзнах едно - че нищо не е сигурно :)"
},
"натоварване":{
"оценка":"-5",
"лично мнение":"Понеже мога да говоря само за уеб отдела, прихическото напрежение смятам, че е доста високо, защото се работи по проекти с продължителност 1-2-3 седмици и се очаква да правиш календар кодинг на легаси код, да екстенднеш нещо писано с краката на някой който е забравен в времето и да отговаряш после за този проект и код, което не е най-приятното нещо."
},
"потенциал":{
"оценка":"-5",
"лично мнение":"Според мен няма кой знае какво развитие в фирма на пазара от 10 тина години, която има все още 15 служителя и работи както си знае без тенденция и желание за развитие. Мотивацията е минимална, все няма време. Повечето проекти поне на мен ми бяха давани устно или чертани на хартия без подробно описание какво точно се изисква"
},
"местоположение":{
"оценка":"4",
"лично мнение":"Локацията е окей и няма много общо има метро на 15-20 тина мин пеш и минават 2 автобуса от там смятам, че е добра"
},
"колеги":{
"оценка":"3",
"лично мнение":"Там работят и готини хора, но си пазят работата. Както навсякъде има от всеки по нещо. Повечето колеги са симпатяги, готини хора от които научих доста неща, радвам се и им благодаря, че се запознах с тях и имах привилегията да работя с тях. Именно заради тях оценката ми е висока, но шефа си изяде двете звезди сам с коледните изпълнения.
},
"работна среда":{
"оценка":"2",
"лично мнение":"Работната среда е долу горе окей. Малък хубав офис в който работят 2 шепи хора. Има готини има и кофти колеги има и такива, които се правят на готини а ти мислят кофти неща в главите си и се чудят каква магария могат да направят. Натоварваше ме, постоянният контрол от собственика на фирмата и постоянните срещи с него, тъй като бях директен негов подчинен както и другите колеги. Т.е няма разделение на отговорностите, всъщност има нещо такова, но то е явно само ей така и когато главният началник липсва. Тогава определено се работи малко по-спокойно. Най обичах фразата /"ей това да го направя, че се правило за 5-10 минути/"" от човек, който няма понятие за какво иде реч и не си дава сметка, че изникват и непредвидени неща. И след 20-30 мин да мине да те провери и да пита до къде си. Забавно е :)
}
}

ПС: Загубих 1.5 час да пиша нещо за вас хора, търсещи работа в тази фирма. Надявам се и вие да помагате на колегите си, защото естеството на работата ни е такова и само така ще можем да продължим да развиваме IT индустрията в България и по света с пълни пара, защото силата е в нашите ръце.

ППС 'за колегите от фирмата и приятели на управата, които ще бъдат накарани да цъкат dislike на представянето ми от първо лице и главно към колегите': Замислете се, защото може да се случи и на вас :)


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

От 2013-та съм във фирмата, по критериите които оформят общата оценка, не по 5 а по 10 бих точки бих дал ако можеше за "уважение", "колеги" и "работна среда". Офиса е хубав и уютен, колегите са изключително услужливи (впечатленията ми са придобити от първия работен ден и остават непроменени до днес). Работата е средно интензивна - не е натоварваща но не е и "айляк" :) - като всяка друга отговорна работа.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Лошо отношение към служители, едно обещава шефа Иван Славев а друго се случва. Заплащане никакво, бавят заплати с месеци. Много лъжат служителите, само интриги. Постоянно напускат програмистите им, Бягайте!!!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз също съм бивш служител на фирма Иновасис и не бих я препоръчал на никои. Лошо заплащане, лошо отношение, интриги и само сплитни от страна на шефа Иван Славев. Бягайте

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?