Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕТ АВЕЛ /img/frontend/nomap.png"
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
0

ЕТ Авел е мега зле!Колегата по горе е описал за какво иде реч!Идва дата за аванс те заплата не са дали,като  започна работа не се знае кога ще си тръгна! 20 часа смяна на някой ако му утърва за 400 лв . на месец това е фирмата...


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-5

Заплащането е винаги не на време и ако сте сагласни с 450 лева винаги ще ги получавате, но знайте , че за за тези пари няма да ви оставят да дишате колкото и да сте ентусиазирани на работа.Уважение , за тази дума дори не се споменава дори след някой друг месец след като шефовете си "мислят" че "ще работите там цял живот" за тях (шефовете) имам чувството , че мислят работниците си като за "робове". Привилегии абсолютно никакви. Сигурността на фирмата е под вапрос , тъй като строителството е почти спряло и самата фирма в момента се затруднява за заплащането и т.н.т...Потенциал за развитие няма.Работната среда е отвратителна - ако сте свикнали да работите без пари, значи нямате проблеми да работите там.Лично мнение:Ако си търсите нормално работно място с разбрани хора (шефове) не е това мястото.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?