Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИМБ-БАН /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Всеки получава за каквото е дошъл. Пари, в която и структура на БАН да отидете няма да получите. Препоръчвам за студенти с амбиция за продължение на научната кариера в чужбина, последна година бакалавър/магистър. За постоянна позиция просто заплатата не го предполага


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Тази секция, а именно структура и функция на хроматина в Института по Молекулярна Биология е пълна дупка. Управлява се от жената на академика-директор на института, 18 години по-млада от него, чрез негова помощ разправила се с конкурентката си за поста през 2003  година. Публикациите, които може да видите в интернет са плагиатствани до голяма степен. Едва последите години, като видяха че почти не останаха желаещи да имат каквото и да е общо с тях започнаха да пишат съавтори на публикациите техните дипломанти. Новият им докторант ,естествено, е аут от тях защото не е напуснал овреме. Преди някой като рече да замине за чужбина не му дават препоръки в нарушение на Кодекса на Труда, а като се изясни че вече човекът се е уредил-тържествено изпращане, бутилка вино поздрав за чуждестранния му професор. Едни биват пращани в чужбина "да вдигат авторитата"  на секцията комнадировка като им се плащат всички възможни осигуровки, други "да си подпомогнат финансово" неплатен отпуск. Колегите са колкото любезни, толкова и лицемерни. Който само погледне какво е останоло от това жалко формирования веднага ще разбере за какво иде реч.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?