Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Градски Транспорт - Пловдив АД /img/frontend/nomap.png"

Градски Транспорт - Пловдив АД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


настоящ служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
0

Закъснение на заплати с 3-месеца.Към средата наавгуст 2009 са изплатени заплати за м.май и аванс за м.юни.Несигурност - възроптаеш ли изхвърчаш веднага.Юни 2009 в база Тракия се заформя стачка бързо потушена с уволнения или наказателни постановления за участниците - 120лв. на човек.Шофьори се търсят постоянно заради текучеството.Нещо странно шофьорите се осигуряват на 290лв. при мин. праг от началото на 2009 - 350лв.
Заплащането е 3.30 на час,като не се заплаща почивката мужду курсовете така,че за 8 часов раб.ден събираш 7,30ч.Влезеш ли в гараж за повреда естествено не получаваш нищо.
В момента по-голямата част от шофьорите имат някяква пречина да стоят поради предпенсионна възраст и др. подобни.Млад шофьор не се задържа по-очевидни причини.
Въпросът е докога ще продължава това безхаберие и липсата на адекватни действия от държавните заинтересовани служби,като община Пловдив,която има 30% участие.
Останалата част от фирмата е собственост на мажоритарният собственик на "Градски транспорт-Пловдив" АД инж.Ангел Батаклиев.
Няма да правим съпоставка на Фамилията на собственика със състоянието на фирмата!
Не си помисляите да работите тук!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?