Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Варнагаз АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район Одесос, ул. АЛ.ДЯКОВИЧ, 31&markers=Варна,Район Одесос, ул. АЛ.ДЯКОВИЧ, 31

Варнагаз АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

мнението ми е че изобщо не са коректни. Непрекъснато лъжат за абсолютно всичко и се чудят само как да прецакат работниците(те нали са тъпаци щом са работници).Изобщо не си заслужва да се занимавате с тях. А ако имате вземане даване като клиент внимавайте да не ви излъжат със сметките.Служителите не са от най-знаещите и можещите и преспокойно ще ви прецакат.Така че изобщо гледайте да ги избегнете.


-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

За съжаление само името е голямо на Овергаз и дружествата и в страната. Заплатите са ниски, високи са само на директорите, които пък се назначават според това дали са от Ямбол или пък някои братовчед на софийски бос. Пълна несигурност, постоянно сменяне на ръководството, тягостна и клюкарска работна среда.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?