Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

булярд ад /img/frontend/nomap.png"

булярд ад

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
2

За настоящите кандидати за работа там мога само да кажа. Не си губете времето и нервите за шепа стотинки няма да получите никакво уважение нито разбиране. Директорите и началниците не се интересуват от работниците си интересува ги само да си вземат заплатите и премиите всеки месец. Не ти осигуряват даже елементарни предпазни средства, а работните дрехи общо взето си ги осигурявате сами понеже доста често няма дрехи, но иначе постоянно се следи дали си с работни дрехи. Нареждат ти да извършиш дадена работа, но няма инструменти или машини за да я извършиш. Успех на бъдещите работници.


-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-1

Ако сте без работа и се чудите с какво да си запълните времето,но не се нуждаете от пари-тук е вашето място.Ходите "на работа",но само до там,ако сте гладни-отидете в стола да ви нахранят с някой бъркоч,като например-ориз с картофи и не се чудете защо никой от администрацията не се храни в стола.Просто защото нищо от това,което се приготвя там не става за ядене.Крадат се инструменти от "заключени"шкафове,а после тези,на които са зачислени трябва да ги плащат двойно и тройно.Ако искаш да минеш тънко,буташ 50-100 лв на инструменталчика и инструментите се намират,и проблема ти е решен.Освобождават директора,а той след 2 седмици ти цъфва като клиент,правят му поръчката за малко пари и много комисион и две седмици след като поръчката е изпълнена,клиента пак е директор.Две-три такива тъкачки и се събират пари за частна фирма в корабостроителницата в Русе.Другия директор пък изнесъл 40 тона ламарина,кой знае къде,опекъл си работите на гърба на работниците,а те като питат за заплати-няма-криза е.Добре че е тази криза,та да си измиват ръцете с нея.Ама работниците като не могат да си плащат заемите,банките не признават кризата.Та ако искате да работите,но не искате да ви плащат на вас,а вие да плащате на директорите си-заповчдайте-тук е вашето място.Директорите на корабостроителницата си умират за балъци като моя съпруг и като вас.


настоящ служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
-5

Това предприятие не зачита служителите си като по всякакъв начин се опитва да ги накарат да напуснат работа.Намалят се заплатите,а в същото време работата не намалява.Условията за работа са повече от ужасни.Така,че някой ако реши да кандидатства там за работа по-добре да ни го прави,защото е толяма грешка!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?